Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin, "Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşama ülküsünün önünde kimse duramaz." ifadesine yer verdi.

17.12.2016 14:26

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin, "Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşama ülküsünün önünde kimse duramaz." ifadesine yer verdi.

Sözlü, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de kaos ve terör ortamı yaratarak ülkeyi bölmeye çalışanların amaçlarına ulaşamayacaklarını belirtti.

Hainlerin amaçlarına ulaşmasının önünde Türk milletinin azim ve mücadele kararlılığının durduğunu aktaran Sözlü, şu değerlendirmede bulundu:

"Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşama ülküsünün önünde kimse duramaz. Türk milletinin bağrından çıkan polise, askere yönelik kalleşçe pusularla güvenlik güçlerimizi, şanlı ordumuzu yılgınlığa sürükleyeceğini zannedenler, büyük yanılgı içinde olduklarını anlamak için Türk'ün tarihine şöyle bir baksınlar. Türk milletini, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği doğrultuda ilerlemekten hiçbir güç vazgeçiremez. Menfur saldırıda şehit olan askerlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını niyaz ediyorum. Hain saldırıyı düzenleyenleri lanetliyorum."

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da saldırıyı lanetleyerek, "Millet olarak derin ıstıraplar yaşıyoruz. Kayseri'de yapılan saldırı da tıpkı diğerleri gibi gayriinsani özellikler taşıyan yaratıkların işi olduğu açık. Bize bu acıları yaşatanları ve bu hainleri üzerimize salanları, bunların arkasında duranları Yüce Allah kahretsin. Aziz milletimize başsağlığı, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu.

ESOB Başkanı Sözütek ise Kayseri'de gerçekleşen terör saldırısını şiddet ve nefretle kınadıklarını belirterek, şehitlere başsağlığı, yaralılara şifa diledi.

Sözütek, şer odaklarının asla bu ülkede amaçlarına ulaşamayacaklarını, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelineceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement