Kayseri Erciyesspor'dan Beşiktaş'a Sürpriz Hazırlığı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri Erciyesspor'dan Beşiktaş'a Sürpriz Hazırlığı

Kayseri Erciyesspor\'dan Beşiktaş\'a Sürpriz Hazırlığı
24.08.2013 16:13

Beşiktaş maçının hazırlıklarını, Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde tam kadro sürdüren Kayseri Erciyesspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine.

Beşiktaş maçının hazırlıklarını, Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde tam kadro sürdüren Kayseri Erciyesspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine. Lige deplasmanda oynadığı Antalyaspor beraberliği ile başlayan Mavi siyahlılar, taraftarın karşısına çıkacağı ilk maçta da Beşiktaş'ı yenerek 3 puana almanın hesabını yapıyor. Teknik direktör Fuat Çapa, sezon başında rakiple ilgili değerlendirme yapmanın çok kolay olmadığını belirterek, Ligin yeni başlaması, takımların tam olarak oturmayışı nedeniyle henüz net görüntü yok. Ancak, geçen sezonki Beşiktaş'la bu sezonki Beşiktaş arasında çok fark var. Geçen yıl sahada daha ofansif bir Beşiktaş varken, bu sene, gol yemeyip, sonra pozisyon üretmeyi hedefleyen Beşiktaş var. Bunu Trabzon maçında gördük. Bakıldığı zaman bu sezon saha içinde defansif organizasyona daha çok önem veren Beşiktaş görüyoruz diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN DEĞİL BİZİM NE YAPACAĞIMIZ ÖNEMLİ

Pazartesi sahaya 3 puan için çıkacaklarını ve taraftar desteğiyle bunu başaracaklarına inandığını söyleyen Çapa, şöyle devam etti Burada önemli olan Beşiktaş'ın ne yapacağı değil, onların ne yapacağı üç aşağı beş yukarı belli. Bizim ne yapacağımız önemli. Bizim yapacaklarımız puan ya da puanlar kazandıracak. Her karşılaşmada olduğu gibi bu karşılaşmada da kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Geçtiğimiz haftaki Antalya maçına baktığımızda; oyuncularımdan beklentilerimi karşılayan bir oyun anlayışı vardı. Bu da bizi mutlu etti. Kayseri Erciyesspor'un lige yeni çıktığını bilmeyen ve maçı izleyen dışarıdan biri yıllardır ligde oynayan bir takım zannederdi. Bu da bizi mutlu etti. Beşiktaş maçında da uyumlu futbolumuzu sürdürüp, sonuca gitmeye çalışacağız.

TARAFTARI ARKAMIZDA HİSSETMELİYİZ

Orta saha ve sağ kanada istediği takviyeyi henüz yapamayan, bu sıkıntının sadece Beşiktaş maçında değil, yapılmazsa, sezon boyunca süreceğinin altını çizen Çapa, şunları söyledi Bu sıkıntıyı sadece Beşiktaş maçında değil sezon boyunca yaşayacağız. Ama Beşiktaş maçında hem taraftara hem kamuoyuna bir sürprizimiz olacak. Ligi bilen tecrübeli oyunculardan kurulu kadromuz var. 4-5 hafta sonra takımların tam oturacağını ve daha iyi görüntü vereceğini düşünüyorum. Biz de bu 4-5 hafta içinde minimum puan kaybı yaşamak istiyoruz. Çünkü, kolay gözükse de zor bir fikstürümüz var. İç sahada onayacağımız 8 maçın 3'ü şampiyonluk yarışında olan takımlarla, biri de Kayseri derbisi. İç sahadaki 8 maçın 4'ü kolay değil. O yüzden deplasmandan alacağımız puan ya da puanlar da çok değerli olacak bizim için. Taraftarımızı kendimize inandırmak için önce hedefimiz puan, sonra iyi oyun olacak. Bu anlamda ilk haftalarda taraftardan anlayış bekliyoruz. Beşiktaş maçı öncesi açıkçası çok heyecanlıyım. Hem Kadir Has'ta ilk maç, hem taraftarla ilk buluşmamız. 1.5 milyon nüfusu olan Kayseri'de gittiğim her yerde Kayseri Erciyesspor taraftarının çok olduğunu söylüyorlar Pazartesi günü böyle olup olmadığını göreceğiz. İnşallah sürprizle karşılaşmayız, tribünler dolar. Taraftarın arkamızda olduğunu, iç saha oynadığımızı hissederiz. Hem onlar coşkuyu bir maç izler hem de biz coşkulu maç seyretmiş oluruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Erciyesspor'dan Beşiktaş'a Sürpriz Hazırlığı - Son Dakika


Advertisement