Kayseri Kayak İl Birinciliği Yarışları Sona Erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri Kayak İl Birinciliği Yarışları Sona Erdi

Kayseri Kayak İl Birinciliği Yarışları Sona Erdi
04.01.2017 10:07

ERCİYES Dağı'nda düzenlenen Kayseri Kayak İl Birinciliği, ilk gün yapılan Alp disiplini yarışlarından sonra ikinci gün kayaklı koşu ve snowboard yarışları ile sona erdi.

ERCİYES Dağı'nda düzenlenen Kayseri Kayak İl Birinciliği, ilk gün yapılan Alp disiplini yarışlarından sonra ikinci gün kayaklı koşu ve snowboard yarışları ile sona erdi.

Kayak İl Birinciliği yarışları ikinci gününde yapılan kayaklı koşu Tekirkapı'da 46 sporcu katılımı ile Snowboard yarışları ise Hisarcıkkapı'da 80 sporcu katılımı ile yapıldı. Alp Disiplini kategorisinde olduğu gibi bu iki kategoride de birinci olan sporcular, Türkiye Şampiyonası için mücadele etme hakkı kazandılar. Yarışlar hakkında konuşan Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yılmaz, "İlk gün Alp Disiplinli yarışları gerçekleştirmiştik. Bugün ise Kayaklı koşu ve Snowboard yarışların yaptık.

Kayaklı koşu ilimizde iki senedir yapılan bir branş. Bu sene 4 kulüpten 46 sporcu katıldı. Yarışlar güzel ve çekişmeli geçti. Kayaklı koşu aynı zamanda dağ kayağının ön çalışması anlamına gelir. O nedenle bu kategoriye önem vermemiz gerekiyor. Çünkü Anadolu'da koşu kayağı yapan sporcumuz az. Bu branşa hem federasyon hem de il genelinde destek verilmesi şart. Şu ana kadar destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz" dedi.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Kayak İl Birinciliği Yarışları Sona Erdi - Son Dakika


Advertisement