Kayseri Müftülüğünden 8 Tır Yardım Malzemesi Yola Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Müftülüğünden 8 Tır Yardım Malzemesi Yola Çıktı

Kayseri Müftülüğünden 8 Tır Yardım Malzemesi Yola Çıktı

Kayseri müftülüğünden 8 TIR yardım malzemesi yola çıktıKayseri İl Müftülüğü tarafından başlatılan 'Şimdi Yaraları Sarma Zamanıö projesi kapsamında üç bölgeye içerisinde temel gıda maddeleri ve mobilyanın bulunduğu 8 yardım TIR'ı dualar ile Cumhuriyet Meydanı'ndan uğurlandı.

06.05.2016 18:06

Kayseri müftülüğünden 8 TIR yardım malzemesi yola çıktı

Kayseri İl Müftülüğü tarafından başlatılan 'Şimdi Yaraları Sarma Zamanıö projesi kapsamında üç bölgeye içerisinde temel gıda maddeleri ve mobilyanın bulunduğu 8 yardım TIR'ı dualar ile Cumhuriyet Meydanı'ndan uğurlandı.

Uğurlama törenine Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Müftüsü Doç.Dr Şahin Güven ve din görevlileri katıldı. Törende konuşan İl Müftüsü Şahin Güven, Mülteci kamplarında kalan insanlara yönelik düzenlenen yardım kampanyasında Kayserililerin seferber olduğu belirterek ? Reyhanlı, Güneydoğu İlleri ve Şanlıurfa'da ki mülteci kamplarına ulaştırılmak üzere su, un ve mobilyadan oluşan 8 TIR yardım malzemesi yola çıkacakö dedi. Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, ise Kayseri'nin kadem şehri olduğunun bir göstergesini daha yapılan bu yardımla bir kez daha ortaya çıktığını ifade etti. Konuşmaların ardından yapılan dua ile yardım TIR'ları mültecilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Müftülüğünden 8 Tır Yardım Malzemesi Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement