Kayseri Odasında Vurulan Beledıye Memuru, Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kayseri Odasında Vurulan Beledıye Memuru, Toprağa Verildi

Kayseri Odasında Vurulan Beledıye Memuru, Toprağa Verildi

Melikgazi Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ndeki odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Ölçü ve Tartı Aletleri Kontrol Memuru Ahmet Urs, toprağa verildi.

06.01.2015 14:28

Melikgazi Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ndeki odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Ölçü ve Tartı Aletleri Kontrol Memuru Ahmet Urs, toprağa verildi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morgundan alınan 52 yaşındaki Ahmet Urs'un cenazesi, Hunat Camisi'ne getirildi. Urs için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Urs'un yakınları, çalışma arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren evli ve 3 çocuk babası Ahmet Urs'un cenazesi, gözyaşları arasında Argıncık mezarlığında defnedildi.

Bu arada polis, belediye memuruna silahlı saldırıyı gerçekleştiren zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

OLAY

Melikgazi Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde görevli Ölçü ve Tartı Aletleri Kontrol Memuru Ahmet Urs, öğle saatlerinde odasına gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğramış, ağır yaralanan Urs, olay yerine gelen ambulansla Acıbadem Kayseri Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen Urs, tüm müdahalelere rağmen, yaşamını yitirmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Odasında Vurulan Beledıye Memuru, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement