Kazada ölen kızlarının karnesini gözyaşlarıyla aldılar - - Son Dakika
Güncel

Kazada ölen kızlarının karnesini gözyaşlarıyla aldılar -

Kazada ölen kızlarının karnesini gözyaşlarıyla aldılar -

Ordu'da okula gittiği sırada yolcu minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Cansu Kuru'nun karnesini, ailesi gözyaşları içinde aldı.

24.01.2014 11:14  Güncelleme: 17:23

Ordu'da okula gittiği sırada yolcu minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Cansu Kuru'nun karnesini, anne ve babası gözyaşları içinde aldı.

"34 YILLIK MESLEK HAYATIMDA BÖYLE BİR ACI YAŞADIM"

Ordu Lisesinde düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Mustafa Turgut, sıkıntılı bir iki hafta geçirdiklerini belirterek, "Okulumuzda çok sevdiğimiz Cansu Kuru kızımızı bir kaza sonucu kaybettik. Cansu Kuru'nun ölümü hepimizi derinden yaraladı. Hepimizin başı sağ olsun. Çünkü bir can gitti, bir can daha gitmesin istiyoruz. 34 yıllık meslek hayatımda ilk defa böyle bir acı yaşadım. Allah hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın" dedi.

TEŞEKKÜR VE ONUR BELGESİ BABAYA VERİLDİ

Konuşmanın ardından okulun 9-K sınıfında eğitim almaktayken kazada hayatını kaybeden Cansu Kuru'nun birinci dönem karnesi anne Aynur Kuru'ya, teşekkür ve onur belgeleri ise baba Mustafa Kuru'ya verildi. Gözyaşları içinde kızlarının karnesini ve belgelerini alan anne ve baba, okul idarecileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Okul öğrencileri, acılı aileyi uzun süre alkışladı.

"YAVRUMUN KARNESİNİ KENDİSİNİ ALMASINI İSTERDİM"

Anne Aynur Kuru ise "Bugün çok sevindim, çok duygulandım ama acısı da çok. Yavrumun karnesini kendisinin almasını isterdim. Karne sevincini kendisinin yaşamasını isterdim" diye konuştu.

REHBER ÖĞRETMENİNDEN DUYGULU MESAJ

Öte yandan okulun sınıf rehber öğretmeni tarafından Cansu Kuru'nun karnesindeki "öğrenci hakkındaki görüş" bölümüne, "Sevgili Cansu, senin gibi aklı başında, çalışkan ve güzel ahlaklı bir öğrencimiz olduğu için çok mutluyuz ve gururluyuz" ifadelerinin yazıldığı görüldü.

OLAY

Altınordu ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de 15 Ocak'ta, Ömer K. idaresindeki 52 D 0215 plakalı yolcu minibüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan Ordu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Cansu Kuru'ya çarpmış, yaklaşık 20 metre aracın altında sürüklenerek ağır yaralanan Kuru, kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazada ölen kızlarının karnesini gözyaşlarıyla aldılar - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement