Kazada Ölen Milli Antrenör Nursen Çokak Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Milli Antrenör Nursen Çokak Toprağa Verildi

Kazada Ölen Milli Antrenör Nursen Çokak Toprağa Verildi

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, motosiklet kazasında ölen eski milli okçu ve milli antrenör Nursen Çokak, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

10.10.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, motosiklet kazasında ölen eski milli okçu ve milli antrenör Nursen Çokak, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün saat 13.00 sıralarında, Muğla- Marmaris Karayolu'nun 17'nci kilometresinde, Sedir Adası Mevkii'ndeki köprüde meydana geldi. Diş hekimi Hakan Çokak, kullandığı 35 JA 3774 plakalı motosikletin kontrolünü, aşırı hız nedeniyle kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet savrularak köprünün demir korkuluklarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Çokak ve eşi 48 yaşındaki Nursen Çokak, motosikletten fırladı. Motosikletin çarptığı demir bariyerlerin jilet gibi keserek sağ kolunu omuz hizasından kopardığı Nursen Çokak, kaza yerinde öldü. Hakan Çokak ise yaralı halde hayatını kaybeden eşinin cesedi başında gözyaşına boğuldu. Çokak'ın kopan kolu, jandarma ve polis ekipleri tarafından yarım saat süren bir arama sonucu köprü ayağının yanındaki sazlıkların içinde bulundu.

Denizli Okçuluk İl Temsilcisi olan iki çocuk annesi Nursen Çokak'ın ölüm haberi, sevenlerini ve sporcu dostlarını yasa boğdu. Çocukları da okçuluk sporuyla ilgilenen Çokak ailesinin, okçuluğun yanı sıra motosiklet, yüzme, maraton ve dağcılık sporlarıyla da ilgilendiği belirtildi. Kazada ölen Nursen Çokak için bugün Denizli Ulu Cami'de öğlende cenaze töreni düzenlendi. Çokak ailesinin yakınları başta olmak üzere eğittiği milli sporcular da cenazeye katıldı. Kazadan yaralı kurtulan Hakan Çokak ise kollarında ve bacağında kırıklar olmasına rağmen cenazeye tekerlekli sandalyeyle yer aldı. Çokak, oğlu 12 yaşındaki Ada Baran ile kızı 17 yaşındaki Gülen'e sarılarak teselli etmeye çalıştı. Ailenin yakınları törende uzun süre gözyaşı döktü. Çokak'ın yetiştirdiği ve milli takımda olan engelli milli okçu Murat Turan da tekerlekli sandalyesinde hocasının fotoğrafını elinden bırakmadı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Çokak'ın cenazesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Milli Antrenör Nursen Çokak Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement