
Alınan bilgiye göre, babası S.D'ye ait av tüfeği ile oynayan K.E.D'nin (8), kazara tetiğe basması sonucu yaralanan kız kardeşi E.D. (5), Bilecik Devlet Hastanesine, daha sonra Bursa Uludağ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmişti.
İki gündür yoğun bakımda bulunan E.D, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderilen E.D'nin cesedi, daha sonra memleketi Gölpazarı ilçesine getirildi.
İlçeye bağlı İncirli köyünde toprağa verilen E.D'nin cenazesine, anne ve babası, ağabeyi K.E.D, yakınları, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Doymuş ile vatandaşlar katıldı.
Son Dakika › Güncel › Kazara Yaralanarak Ölen 5 Yaşındaki Çocuk Toprağa Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.