Kehribar 4.bölüm Son Fragmanında Şoke Eden Sahne - İzle - Son Dakika
Güncel

Kehribar 4.bölüm Son Fragmanında Şoke Eden Sahne - İzle

Kehribar 4.bölüm Son Fragmanında Şoke Eden Sahne - İzle

Kehribar bu hafta da izleyecisine aksiyon dolu bir bölüm sunacak.

06.04.2016 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kehribar bu hafta da izleyecisine aksiyon dolu bir bölüm sunacak. Her dakikasında büyük gerilimin olduğu Kehribar'da 4.bölümde şoke eden bir gelişme yaşanacaktır.

KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Orhan, babasını kendi elleri ile toprağa emanet ettikten sonra, ondan kalan her şeyin başına geçer. Saliha, kocasının Orhan'a bıraktığı tüm emanetleri ona teslim eder. 'YARIMCALI' ailesinin düsturu bundan sonra Orhan'ın dudaklarında hüküm sürecektir. Veli, kardeşinin gölgesinde kalmaktan elbette memnun olmaz, dik durmaya çalışsa da Sanem'in günahları karşısında daha da ezilir... Orhan, Mudanya'da Musa'nın elinden zulüm gören her insanoğluna yardım elini uzatacak, her vicdanlı insan gibi mazlumun yanında durma kararı alacaktır. Musa, Yarımcalı'nın bu kararından hiç memnun değildir. Orhan gücü ve kudreti ile karşısına dikildiğinde, en kirli oyunlara başvuracak, kendi kız kardeşini bile gözden çıkaracaktır. Cemil, Musa'nın oyunlarında kullandığı maşasıdır. Leyla ve Orhan'ın aşkını kıskanacak, olmaz denileni yapacak, en sevdiğine kurşun sıkacaktır.

KEHRİBAR KONUSU

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikayesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikayesi Kehribar... Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikayesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kehribar 4.bölüm Son Fragmanında Şoke Eden Sahne - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement