Kendisine "Kurt Kaptı" Süsü Veren Kadın, Sığınma Evine Konuldu - Son Dakika
Güncel

Kendisine "Kurt Kaptı" Süsü Veren Kadın, Sığınma Evine Konuldu

Kendisine "Kurt Kaptı" Süsü Veren Kadın, Sığınma Evine Konuldu

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi Cihanbey Köyü'nde eşinden gördüğü şiddet nedeni ile kendisine "kurt kaptı" süsü veren kadın ifadesinin ardından Ağrı Kadın Konuk Evi'ne götürüldü.

11.01.2012 17:03

Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi Cihanbey Köyü'nde eşinden gördüğü şiddet nedeni ile kendisine "kurt kaptı" süsü veren kadın ifadesinin ardından Ağrı Kadın Konuk Evi'ne götürüldü.

Konu ile ilgili Ağrı Valiliği resmi açıklama yaparken, Saniye Aytekin adlı kadının ifadesine de yer verdi. Ayketin'in dört gün boyunca jandarma ekipleri tarafından arandığına dikkat çeken açıklamada şöyle denildi:

"Ağrı İli Eleşkirt İlçesi Cihanbey Köyünde köy muhtarı Mehmet Salih Aytekin'in Eleşkirt İlçesinden eve geldiğinde eşi Saniye Aytekin'i evde bulamaması ve evin yaklaşık 100 metre ilerisinde bulunan ot yığınının olduğu bölgeye doğru kan izleri ile Saniye Aytekin'e ait elbiselerin bulunması ile ilgili saat 23.40 sıralarında Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanlığı'nca ihbar alınmıştır. Olayın öğrenilmesine müteakip Eleşkirt İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askeri personel görevlendirilmiş, ertesi gün de takviye olarak Ağrı Jandarma Asayiş Komando Bölüğü, İz Arama Köpek Timi, Arama Kurtarma Köpek Timi ve Olay Yeri İnceleme Timi olay mahalline sevk edilmiş ve 4 gün boyunca yapılan aramalara rağmen bulunamamıştır. 9 Ocak 2011 günü saat 17.30 sıralarında Saniye Aytekin'nin abisi İlhan Aytekin isimli şahıs Aydıntepe Jandarma Karakol Komutanlığını arayarak kardeşinin annesinin evinde olduğu ihbarında bulunması üzerine şahıs Eleşkirt Aşağı Cihanbey Köyünde ikamet eden annesi Esman Peri Aytekin'e ait evde sağ olarak bulunmuştur. Saniye Aytekin isimli şahıs alınan ifadesinde imam nikahlı eşi Mehmet Salih Aytekin'den uzun yıllardır şiddet görmesi nedeniyle eşinden kurtulmak amacıyla kendisini kurtların parçalayarak öldürdüğü izlenimini vererek evden kaçtığını beyan etmiştir. Saniye Aytekin daha sonra Eleşkirt Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilmiş olup, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Şahsın isteği üzerine Ağrı Kadın Konuk Evi'ne 10 Ocak 2012 tarihinde teslim edilmiştir." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kendisine 'Kurt Kaptı' Süsü Veren Kadın, Sığınma Evine Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement