Kent Konseyi'nde 'ESKİ Bursa Fotoğrafları' Sergisi - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi'nde 'ESKİ Bursa Fotoğrafları' Sergisi

Kent Konseyi\'nde \'ESKİ Bursa Fotoğrafları\' Sergisi

Bursa Kent Konseyi, 'Eski Bursa Fotoğrafları ve Yağlı Boya Tabloları' sergisini izlenime açtı.

23.05.2012 14:48

Bursa'nın kültür ve sanat hayatına yön veren Bursa Kent Konseyi, tamamı gönüllü katılımcılara ait eserlerden oluşan 'Eski Bursa Fotoğrafları ve Yağlı Boya Tabloları' sergisini izlenime açtı.

Bursa Kent Konseyi ofislerinde yapılan açılış törenine, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Genel Sekreter Enes Battal Keskin, sergi sahipleri Şinasi Yüksel, Mustafa Gönül, Hürol Işın, kent konseyi yürütme kurulu üyeleri ve sanatseverler katıldı. Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Bursa'nın kültürel ve sanatsal hayatına yön vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bursa'ya ait eski fotoğrafları halkla buluşturduklarının altını çizen Pala, sergide Şinasi Yüksel'e ait 21 adet yağlı boya tablo, Mustafa Gönül'e ait 47 ve Hürol Işın'a ait 18 adet fotoğraf bulunduğunu belirtti. Emekli öğretmen Mustafa Gönül, sergilenen bazı fotoğrafların yağlı boya tablolarının da yapıldığını ifade etti. Sergide, 1800'lü yılların son dönemleri ile 1900'lü yılların başlarına ait fotoğrafların bulunduğunu dile getiren Gönül, Irgandı Köprüsü'nde çekilmiş Bursa'nın bilenen en eski fotoğrafının sergide yer aldığını söyledi. Sergi, 26 Mayıs tarihine kadar Bursa Kent Konseyi'nde ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi'nde 'ESKİ Bursa Fotoğrafları' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement