Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da Partililer Karşıladı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da Partililer Karşıladı

Kılıçdaroğlu\'nu Ankara\'da Partililer Karşıladı

Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da partililer karşıladıKILIÇDAROĞLU: YARIN ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNE KATILACAĞIZCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'in Ardanuç İlçesi'nde uğradığı saldırının ardından tarifeli seferle Ankara'ya geldi.

26.08.2016 00:00

Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da partililer karşıladı

KILIÇDAROĞLU: YARIN ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNE KATILACAĞIZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'in Ardanuç İlçesi'nde uğradığı saldırının ardından tarifeli seferle Ankara'ya geldi. Kılıçdaroğlu'nun Esenboğa Havalimanı'nda çok sayıda partili karşıladı. Aracına binmekte dahi zorlanan Kılıçdaroğlu'nu partililer "Yılma, ilerle gençlik seninle" ve "Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganlarıyla karşıladı. Havalimanı çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Artvin'de yaşanan saldırıyı değerlendiren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi, "İlgi dolayısıyla çok teşekkür ederim. Bizim bir görevimiz var; teröre karşı durmak, vatandaşı korumak, haklarını savunmak. Terör nereden gelirse gelsin. Hep birlikte mücadele edeceğiz, terör bizi yıldıramaz" dedi."

Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik terör saldırısında şehit olan er Fatih Çaybaşı'nın yarın Erzincan'da düzenlenecek cenaze törenine katılacağını açıklayarak, "Keşke böyle bir olay olmasaydı. Bir canımız var. Onu da vatana vermeye hazırız. Keşke şehit olmasaydı da aynı acıyı ben, yaşasaydım, benim ailem yaşasaydı. O açıdan son derece üzgünüm. Bir şehit olması beni gerçekten üzüyor. Yarın şehidimizin cenazesine katılacağız" diye konuştu.

"HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ VE TÜRKİYE'Yİ AYDINLIĞA TAŞIYACAĞIZ"

Havalimanında karşılamayı değerlendiren Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı, "Bu atmosfer güzel bir atmosfer. En azından teröre karşı hep birlikte duruyoruz. Birlikte mücadele ediyoruz. Buraya gelen arkadaşlarıma, telefon eden bütün siyasi parti genel başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, sendikalara, meslek kuruluşlarına, hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hep beraber olacağız, hep birlikte olacağız ve Türkiye'yi aydınlığa taşıyacağız."

CANLI YAYINLANDI

Haber-Kamera: Tahsin GÜNER - ANKARA,(DHA

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'nu Ankara'da Partililer Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement