Kılıçdaroğlu, Tuncay Özkan'ın annesinin cenaze törenine katıldı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Tuncay Özkan'ın annesinin cenaze törenine katıldı

Kılıçdaroğlu, Tuncay Özkan\'ın annesinin cenaze törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın annesi Sulhiye Özkan'ın cenaze törenine katıldı. Tuncay Özkan'ın annesi Sulhiye Özkan, kanser tedavisi gördüğü süre boyunca mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 75 yaşında hayatını kaybetti. Sulhiye Özkan için Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Özkan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, genel başkan yardımcıları, parti yetkilileri ve bazı milletvekilleri ile vatandaşlar da katıldı. Cenaze namazının ardından Sulhiye Özkan, Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

13.07.2023 14:52

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın annesi Sulhiye Özkan'ın cenaze törenine katıldı.

Bir süredir kanser tedavisi gören Tuncay Özkan'ın annesi Sulhiye Özkan, 75 yaşında hayatını kaybetti. Sulhiye Özkan için Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Sulhiye Özkan'ın naaşı, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye Özkan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, genel başkan yardımcıları, parti yetkilileri ve bazı milletvekilleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Tuncay Özkan'ın annesinin cenaze törenine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement