Kilis Sınırındaki Obüsler IŞİD'i Yine Vurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kilis Sınırındaki Obüsler IŞİD'i Yine Vurdu

Kilis Sınırındaki Obüsler IŞİD\'i Yine Vurdu
07.03.2016 18:04  Güncelleme: 18:59

Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri, öğleden sonra Suriye'deki IŞİD hedeflerini fırtına obüsleriyle vurdu. Patlama sesleri sınır hattında tedirginliğe yol açtı.

Kilis sınırındaki obüsler IŞİD'i yine vurdu

Kilis sınırındaki obüsler IŞİD'i yine vurdu. Kilis sınırında konuşlu topçu birlikleri, öğleden sonra Suriye'deki IŞİD hedeflerini Fırtına obüsleriyle vurdu.

BİRBİRİ ARDINA TOP ATIŞLARI YAPTI

Sınırda konuşlu Fırtına obüsleri, öğleden sonra Suriye'nin Baragat, Karaköprü ve Kızıl köylerindeki IŞİD hedeflerine, birbirine ardına top atışları yaptı.

DUMANLAR TÜRKİYE TARAFINDAN DA GÖRÜNDÜ

Obüslerin hedef aldığı noktalardan yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görülürken, patlama sesleri sınır hattında tedirginliğe yol açtı.

SINIRDA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Zaman zaman top seslerinin duyulmaya devam ettiği sınır hattında güvenlik güçleri önlemlerini artırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis Sınırındaki Obüsler IŞİD'i Yine Vurdu - Son Dakika


Advertisement