Kilis'te hasarlı apartman çöktü - Son Dakika
Güncel

Kilis'te hasarlı apartman çöktü

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Kilis'te ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 6 katlı Nedim Apartmanı, büyük gürültüyle çöktü. Paniğe yol açan olay sonrası ekipler tarafından enkazda arama çalışması yapıldı.

14.04.2023 15:55  Güncelleme: 21:00

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin vurduğu Kilis'te ağır hasarlı olduğu için boşaltılan 6 katlı Nedim Apartmanı, büyük gürültüyle çöktü. Paniğe yol açan olay sonrası ekipler tarafından enkazda arama çalışması yapıldı.

Olay, öğleden sonra sonrası Şeyh Sakıp Mahallesinde meydana geldi. 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından yapılan incelemede 6 katlı Nedim Apartmanının ağır hasarlı olduğu belirlendi. Denetimin ardından bina boşaltıldı.

BÜYÜK GÜRÜLTÜYLE ÇÖKTÜBugün öğleden sonra bina bir anda büyük gürültüyle çöktü. Paniğe yol açan olayın ardından ihbarla bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Bölgedeki vatandaşlar binada hurdacılar bulunduğunu söylemesi üzerine enkazda arama çalışması başlatıldı. Bir süre sonra bina enkazında olduğu söylenen hurdacılara ulaşıldı. Ekiplerin çalışmasında da enkazda kimseye rastlanmaması üzerine arama- kurtarma çalışmaları sonlandırıldı.

Olay yerine gelen Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan da çalışmaları takip etti ve enkazın en kısa sürede kaldırılacağını ifade etti.


Kilis\'te hasarlı apartman çöktü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kilis'te hasarlı apartman çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement