Kilyos Fest 26 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi 'nde - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kilyos Fest 26 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi 'nde

20.05.2015 15:56

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü Bahar Etkinlikleri, Kilyos Fest ile muhteşem bir final yapıyor. 26 Mayıs, Salı günü saat 14:00'te başlayacak eğlence maratonu, tam 10 saat sürecek.

Programda, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sattas, Bajar, Büyük Ev Ablukada, Mehmet Erdem, Mor ve Ötesi konserleri de yer alıyor.

Ücretsiz olarak gerçekleşen Kilyos Fest'e giriş için Boğaziçili veya Boğaziçi mezunu bir arkadaşınız olması yeterli. Kilyos Fest'e Ulaşım için gün boyunca Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs ve Kilyos Kampüs arasında 13:00-24:00 saatleri arasında düzenli ring seferleri yapılacak.

Kilyos Sarıtepe Kampüsü Bahar Etkinlikleri Kimleri Ağırladı

Albümleri, sahneye taşıdığı hikâyeler, Türkiye'de hiç görülmemiş sahne performansları ve şarkı sözlerindeki derinlikle ilk albümünden beri kendisinden söz ettiren Hayko Cepkin, Bahar Etkinlikleri kapsamında Sarıtepe Kampüsteydi. BÜDANS'ın Dans Sporu 4. Etap Yarışmaları Boğaziçi Cup'a da ev sahipliği yapan Etkinlikler'de sergi ve söyleşilerin yanı sıra, Fırat Tanış konseri, Akustikhane ile Yok Öyle Kararlı Şeyler söyleşisi ve konseri, Rock yazarı ve yorumcusu Yasemin Mori, Alpay Erdem gibi isimler yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kilyos Fest 26 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi 'nde - Son Dakika


Advertisement