Kırıkkale´Da Herkes İçin Spor Şenliği - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale´Da Herkes İçin Spor Şenliği

Kırıkkale´Da Herkes İçin Spor Şenliği

Kırıkkale Valiliği Öncülüğünde Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanlığı'nca İnsanları Bilinçli Olarak Spora Yönlendirmek, Hoşça Vakit Geçirmelerini Sağlamak Amacıyla 3 Gün Sürecek Olan Herkes İçin Spor Şenliği' Düzelendi.

30.09.2010 16:24

KIRIKKALE Valiliği öncülüğünde Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanlığı'nca insanları bilinçli olarak spora yönlendirmek, hoşça vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla 3 gün sürecek olan Herkes İçin Spor Şenliği' düzelendi.

Kırıkkale'de ilk kez düzenlenen ve Cumhuriyet Meydanında başlayan törene Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Herkes için Spor Federasyonu Başkanı Erdal Zorba, Vali Yardımcısı Ali Çetin, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Gençlik ve Spor Müdürü Lale Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, il müdürleri ve kalabalık bir öğrenci grubu katıldı. Tören açılışında Belediye mehteran takımı ve halk oyunları gösterileri yapıldı.

Vali Güner şenlik öncesinde yaptığı konuşmada, eğitimin yanında alternatif sporun faydalarını dile getirirken, bu tür etkinliklere federasyonların ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise yarınların emanet edileceği gençelerin iyi yetişmesinin önemine vurgu yaparken, "Kırıkkale'nin sağlıktan sonra sporda merkez olmasını arzu ediyorum" dedi. Herkes İçin Spor Federasyon Başkanı Erdal Zorba da konuşmasında, Biliyorsunuz spor insanlara güleryüz, sıcaklık, samimiyet, ahlak ve her türlü duyguyu veren bir olaydır. Kısa süre önce basketbolda yaşadığımız büyük sevinçle hep birlikte bütünleştik. Ben yavrularımızın üç gün boyunca çok güzel eğleneceklerine inanıyorum" diye konuştu.

Daha sonra Herkes İçin Spor Şenliği'ne katkılarından dolayı Vali Güner, Belediye Başkanı Korkmaz, Gençlik ve Spor Müdürü Lale Öztürk'e Federasyon Başkanı Erdal Zorba tarafından plaket verildi. Vali Güner'in startını verdiği düdükle birlikte şenliğe yüzlerce çocuk oyunlara koştular. Şenlikte il yöneticiler sportif yarışmalar kapsamında yaptığı atışlarda Belediye Başkanı Veli Korkmaz tam not oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale´Da Herkes İçin Spor Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement