Kırıkkale´De Trafik Tescil Ve Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale´De Trafik Tescil Ve Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmete Girdi

Kırıkkale´De Trafik Tescil Ve Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmete Girdi

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Tarafından Eski Bölge Trafik Müdürlüğü Yeniden Düzeknlenerek Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Olarak Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı.

10.06.2010 21:54

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından eski Bölge trafik Müdürlüğü yeniden düzeknlenerek Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Jandarma Komutanı Albay Alparslan Evren, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Vali yardımcıları Fethi Yorulmaz, Ali Çağlar, il müdürleri, sivil toplum örgütleri Başkanları, Emniyet teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ôArtık devletimizin ve hükümetimizin ana politikası vatandaş odaklı hizmet, bu çerçevede Kırıkkale de biz de devleti ve hükümeti temsil eden bir nefer olarak, vatandaş odaklı hizmeti bütün kurumlarımızla Belediyemiz, Üniversitemiz, diğer kamu ve kuruluşlarımızla Kırıkkale de vatandaş odaklı hizmetin sinerisini oluşturuyoruz hep beraber bu çerçevede Emniyetimiz de vatandaş odaklı hizmetin bir sergilemesini oluşturdu. Artık vatandaşımız aynı bankalarda olduğu gibi düğmeye basacak, sıra numarasını alacak. Personel, polis memuru ve halkla sen önde idin, ben arkadaydın hiç kavgaya girişmeyecek ve ışıklar yanması ile kendisine sıra geldiğini görerek yanaşarak işini yaptıracak. Halka hizmet hakka hizmet diyoruz. Kırıkkale halkı her şeyin en güzeline layıkö dedi.

Emniyet Müdürü Kadri Kartal ôYeniden düzenlenerek açılışı yapacağımız Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğümüz, büro hizmetlerinin önemine göre, eski bölge trafik şube müdürlüğümüzü tescil ve denetleme de büro hizmetlerini fiziki şartları göz önünde bulundurarak yeniden değerlendirmesi gerektiğini düşünerek modern hale getirdik. Çalışma şartları ve vatandaşlarımızın daha kolay biçimde işlerine halletmeleri konusunda kapı girişinde kendilerine verilen fişlerle oturdukları yerde sıralarını takip etme imkanına sahip olacaklardır. Ortalama günde 200 vatandaşımız zaman zaman uzun kuyruklar oluşturması ile aynı zamanda izdihamı da önlemiş olacağız. Aynı zamanda TV den eğitici programları almak suretiyle sırası gelenler işlerini halledeceklerö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale´De Trafik Tescil Ve Denetleme Şube Müdürlüğü Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement