Kırıkkalefotoçocuğunu Göremeden Şehit Olan Askere Tören - Son Dakika
Güncel

Kırıkkalefotoçocuğunu Göremeden Şehit Olan Askere Tören

Kırıkkalefotoçocuğunu Göremeden Şehit Olan Askere Tören

Tunceli'de Jandarma Komando Er Olarak Vatani Görevini Yaparken Nöbette Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybeden 23 Yaşındaki Lokman Doğan'ın Cenazesi, Memleketi Kırıkkale'nin Karakeçeli İlçesi'nde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi. Cenaze Töreninde 6 Kişi Sinir Krizi Geçirip Bayıldı. Eşini Son Yolculuğuna Kucağındaki 5 Aylık Oğlu ile Uğurlayan 21 Yaşındaki Havva Doğan İse Uzun Süre Gözyaşı Döktü.

22.07.2010 18:27

Tunceli'de Jandarma Komando er olarak vatani görevini yaparken nöbette geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 23 yaşındaki Lokman Doğan'ın cenazesi, memleketi Kırıkkale'nin Karakeçeli İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde 6 kişi sinir krizi geçirip bayıldı. Eşini son yolculuğuna kucağındaki 5 aylık oğlu ile uğurlayan 21 yaşındaki Havva Doğan ise uzun süre gözyaşı döktü.

Tunceli'nin Uzunçayır Jandarma Karakolunda er olarak vatani görevini yapan Lokman Doğan, önceki gün nöbet tutarken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Doğan için bugün memleketi Kırıkkale'nin Karakeçeli İlçesi'nde cenaze töreni düzenledi. Cenazeye AK Parti Milletvekili Turan Kıratlı, Kırıkkale Vali Yardimcıları Mustafa Yılmaz, Fethi Yorulmaz, Doğan'ın ailesi ile birlikte yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Şehit askerin babası Ahmet Doğan'ın evinin önünde yapılan ilk törenin ardından şehit askerin Türk bayrağına sarılan tabutu, Merkez Camisi'ne götürüldü. Burada yapılan cenaze törenine kucağında 5 aylık oğlu Rahman ile birlikte katılan Havva Doğan, uzun süre gözyaşlarını tutamadı. Oğlunun babasını hiç görmediğini belirtirken ağıtlar yakan genç kadını yakınları teselli etmekte güçlük çekti.

Oğullarını son yolculuğuna uğurlayan anne Semiha ve baba Ahmet Doğan ise ayakta durmakta güçlük çekti. Acılı anne ve babayı vali yardımcısı Mustafa Yılmaz teselli etti. Lokman Doğan'ın cenazesi, Merkez Camii'nde öğlen kılınan cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkalefotoçocuğunu Göremeden Şehit Olan Askere Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement