Kırkpınar'da Büyük Şok, Orhan Okulu Elendi - Son Dakika
Güncel

Kırkpınar'da Büyük Şok, Orhan Okulu Elendi

Kırkpınar\'da Büyük Şok, Orhan Okulu Elendi

Kırkpınar'da büyük şok, Orhan Okulu elendi655'nci tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin final gününde başpehlivanlık çeyrek final kuraları çekildi.

24.07.2016 15:40

Kırkpınar'da büyük şok, Orhan Okulu elendi

655'nci tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin final gününde başpehlivanlık çeyrek final kuraları çekildi. Erken final olarak değerlendirilen son şampiyon Orhan Okulu ile 2 yıllık doping cezasının ardından yeniden Er Meydanı'na dönen Ali Gürbüz eşleşti. Kırk dakikalık normal güreşte yenişemeyen iki başpehlivan 10 dakikalık puanlama bölümünde de galip çıkamadı. Ardından süresiz altın puan bölümünde yaklaşık 105 dakika süren güreşte Ali Gürbüz, geçen yılın başpehlivanı Orhan Okulu'yu tuş ederek yendi ve adını yarı finale yazdırdı.

Diğer eşleşmelerde ise Recep Kara rakibi Serhat Balcı'yı, Mehmet Yeşil Yeşil rakibi İsmail Koç'u, Şaban Yılmaz ise rakibi Salih Erinç'i yenerek yarı finale çıkmaya hak kazandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırkpınar'da Büyük Şok, Orhan Okulu Elendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement