Kırşehir'de Kaçak Silah Ticareti Baskını: 2 Tutuklama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırşehir'de Kaçak Silah Ticareti Baskını: 2 Tutuklama

Kırşehir\'de Kaçak Silah Ticareti Baskını: 2 Tutuklama
22.01.2025 18:17  Güncelleme: 18:20

Kırşehir'de düzenlenen operasyonda kaçak silah ticareti yaptığı belirlenen 7 şüpheliden 2'si tutuklandı, 5'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yapılan aramalarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

KIRŞEHİR'de kaçak silah ticareti yaptığı belirlenen 7 şüpheliden 2'si tutuklandı, 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karadeniz Bölgesi'ndeki illerden temin ettikleri ruhsatsız silahları, Kırşehir'e getirip satan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda; T.A., Ü.S., N.K., B.Ö., S.Ş., M.Y. ve N.Y. gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 4 tabanca, pompalı tüfek, 111 fişek, 8 şarjör ve bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheli, polis merkezine götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.A. ve Ü.S., çıkarıldıkları mahkemede tutuklanırken, diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber-Kamera: KIRŞEHİR,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırşehir'de Kaçak Silah Ticareti Baskını: 2 Tutuklama - Son Dakika


Advertisement