Kızı Evden Kaçınca Bunalıma Girip İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Kızı Evden Kaçınca Bunalıma Girip İntihar Etti

Kızı Evden Kaçınca Bunalıma Girip İntihar Etti

Antalya'da, 24 yaşındaki kızı Şenay K. evden kaçınca bunalıma giren 46 yaşındaki Şenol K., oğullarını arayıp "Ben bu utançla nasıl yaşarım?" dedikten sonra telefonu kapatıp tarım ilacı içerek yaşamına son verdi.

07.09.2011 18:22

Antalya'da, 24 yaşındaki kızı Şenay Kİ evden kaçınca bunalıma giren oturan 46 yaşındaki Şenol Kİ, oğullarını arayıp "Ben bu utançla nasıl yaşarım, akrabalarıma bu durumu nasıl anlatırım?" dedikten sonra telefonu kapatıp tarım ilacı içerek yaşamına son verdi.

Döşemealtı İlçesi Karaveliler Beldesi'ndeki arazisinde sebze üretimi yapan ve bunları kent merkezinde kiraladığı işyerinde satan Şenol K., kızı Şenay'ın 3 yıldır konuştuğu erkek arkadaşıyla evlenmesine izin vermedi. Baba ile kız arasında iki gün önce bu mesele yüzünden tartışma çıktı. Şenol K., işyerinde kendisine yardım eden kızına tartışma sırasında tokat attı. Bunun üzerine işyerinden ayrılan genç kız bir daha dönmedi.

Kızının erkek arkadaşına kaçtığını öğrenen baba Şenol K., durumu jandarmaya bildirdi. Şenay K'nın yaşının 18'den büyük olması nedeniyle işlem yapılamayacağını öğrenen baba, kızıyla barışmak istemedi.

Şenol K., bugün saat 14.30 sıralarında Döşemealtı İlçesi Kırkgöz Gölü kıyısına geldi. Otomobil içerisinde, tarlada böcekleri zehirlemek için kullandığı tarım ilacını içen baba, iki oğlunu arayarak haklarını helal etmelerini ve annelerine iyi bakmalarını istedi. Baba K., "Ben bu utançla nasıl yaşarım, akrabalarıma bu durumu nasıl anlatırım. İlaç içtim" dedikten sonra telefonu kapattı. İki kardeş babalarının göl kıyısında olduğunu öğrenince hemen olay yerine gitti. Yarı baygın halde çağırılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Şenol K., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Babasının ölüm haberini alan genç kız ise ailesinin tepkisinden çekindiği için hastaneye gidemedi. Sinir krizi geçiren Şenay K. sağlık ocağında gözetim altına alındı.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken Şenol K'nın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızı Evden Kaçınca Bunalıma Girip İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement