Bursa'da Kızların Alkol Merakı Hastanede Bitti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'da Kızların Alkol Merakı Hastanede Bitti

Bursa\'da Kızların Alkol Merakı Hastanede Bitti
11.09.2014 18:56  Güncelleme: 19:31

Bursa'da 2 arkadaşıyla birlikte sokakta votka, bira ve enerji içeceği içtiği öne sürülen liseli kız hastanelik oldu.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde bir çıkmaz sokakta alkol alan 3 lise öğrencisi kızlardan biri fenalaşınca hastanelik oldu.

Vatandaşların ihbar etmesi sonrası olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri alkol komasına giren F.R (18) ve iki arkadaşını hastaneye götürdü. Polis yaşı küçük kızlara alkol sattığı iddia edilen tekel bayi hakkında da işlem yaptı.

ALKOL VE ENERJİ İÇECEĞİ ALDILAR

İddiaya göre merkez Nilüfer İlçesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki bir kafede buluşan ve lise öğrencisi oldukları öğrenilen F.R. (18), E.K. (17) ve E.S.(17), daha sonra merkez Osmangazi İlçesi İbrahim Paşa Mahallesine gelerek, buradaki bir tekel bayiinden alkol ve enerji içeceği aldılar.

BİR TÜRLÜ KENDİNE GELMEDİ

Daha sonra tarihi Mahkeme Hamamı arkasındaki çıkmaz aralığa giren 3 kız, uzun süre alkol aldılar. Aşırı alkol ve sıcak havanın etkisiyle F.R. kendinden geçip bayılınca, yanında bulunan diğer arkadaşı E.K. çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri genç kızı uzun süre kendine getirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Alkol komasına girdiği öne sürülen F.R. ile yanında bulunan arkadaşları 112 acil servis ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne götürüldüler.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaşı küçük kızlara alkol sattığı iddia edilen tekel bayi hakkında işlem yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kızların Alkol Merakı Hastanede Bitti - Son Dakika


Advertisement