KO-MEK'in Yerel Sergi Heyecanı Sürüyor - Son Dakika
Güncel

KO-MEK'in Yerel Sergi Heyecanı Sürüyor

KO-MEK\'in Yerel Sergi Heyecanı Sürüyor

KO-MEK'in yerel sergileri Körfez ve Değirmendere kurs merkezi devam ediyor.

10.05.2013 11:41

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) yılsonu yerel sergileri açılmaya devam ediyor. Körfez ve Değirmendere KO-MEK kurs merkezlerinde eğitim gören kursiyerlerin hazırladıkları el emeği ürünler Kocaeli halkının beğenisine sunuldu.

İKİ AYRI AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Körfez KO-MEK Kurs Merkezi yerel sergi açılışına Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve eşi Ayşe Pehlivan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci katılırken, Değirmendere Kurs Merkezi yerel sergi açılışına ise Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcıları Hasan Özer ve İbrahim Tektaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Gölcük İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Mahalle Muhtarları, KO-MEK yöneticileri, kursiyerleri ve vatandaşlar katıldı.

KOCAELİ'NİN BÜYÜK HALK ÜNİVERSİTESİ

Körfez KO-MEK'in yerel sergi açılışında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan bir konuşma yaptı. Pehlivan, "KO-MEK kurslarında binlerce insanımız eğitim alarak meslek sahibi olurken günlük hayatında huzuru ve mutluluğu yakaladı. KO-MEK artık Kocaeli'nin büyük bir halk üniversitesi haline geldi. Kurslarda eğitim alarak sergideki eserleri ortaya koyan kursiyerleri tebrik ederim. Bu hizmeti sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ediyorum'' dedi.

AYNADA DAHA MUTLU BİR KADIN GÖRÜYORUM

Körfez KO-MEK'in sergi açılışında tüm kursiyerler adına bir konuşma yapan Nurten Atmaca ise beş yıl önce Kocaeli'ne taşındığını belirterek şunları söyledi: ''Kendimi yapayalnız hissettiğim bu şehirde KO-MEK sayesinde yalnızlığımdan kurtuldum. KO-MEK'te bağlama, step-aerobik ve cilt bakımı kurslarında eğitim gördüm. Artık aynaya baktığımda daha mutlu, daha zinde ve daha güzel bir kadın görüyorum" diye konuştu.

HER YAŞTAN İNSAN EĞİTİM ALIYOR

Değirmendere KO-MEK'in sergi açılışında ise Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir bir konuşma yaptı. Demir, "KO-MEK eğitimleri hem kolay ulaşılabilir hem de ücretsizdir. Bu kurslar vatandaşların ayaklarına kadar götürülen bir hizmettir. Her yaştan insan kurslarda eğitim alabilir ve edinilen meslek ile aile bütçesine katkı sağlayabilir'' şeklinde konuştu.

KO-MEK'E İLGİ GİTTİKÇE BÜYÜYOR

Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcı Hasan Özer ise yaptığı konuşmada KO-MEK'in önemine vurgu yaparak, "Halkımız bu kurslara büyük bir ilgi gösteriyor. KO-MEK'e olan ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Büyük emek vererek hazırlanan bu sergilerde kursiyerlerin emeklerini gözler önüne seriyor'' dedi.

HALKIMIZ HER HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK

Her iki açılışta da konuşma yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım da, kurslarda eğitim alan bütün kursiyerleri tebrik etti. Halkın her hizmetin en iyisine layık olduğunu da belirtti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek sergi açılışları gerçekleştirildi.

SERGİDEKİ ESERLER TAM NOT ALDI

Körfez ve Değirmendere yerel sergisi halktan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar sergilerdeki ürünleri hayranlıkla inceleyerek kursiyerleri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KO-MEK'in Yerel Sergi Heyecanı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement