Koç Üniversitesi'nde Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı! - Son Dakika
Güncel

Koç Üniversitesi'nde Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı!

Koç Üniversitesi\'nde Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı!

Koç Üniversitesi "Sosyal Etkinlikler Kulübü" tarafından düzenlenen Bahar Şenliği, belleklerden silinmeyecek gösteri ve konserlere sahne oldu Koç Üniversitesi Sosyal Etkinlikler Kulübü'nün düzenlediği Bahar Şenliği, Cumartesi günü Rumeli Feneri...

06.05.2012 10:32

Koç Üniversitesi "Sosyal Etkinlikler Kulübü" tarafından düzenlenen Bahar Şenliği, belleklerden silinmeyecek gösteri ve konserlere sahne oldu Koç Üniversitesi Sosyal Etkinlikler Kulübü'nün düzenlediği Bahar Şenliği, Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampüsü'nde düzenlendi. Ünlü şarkıcı, grup ve DJ'lerin sahne aldığı, sabahın ilk ışıklarına kadar süren festivalde, eğlenceli doğa oyunlarıyla ödüllü yarışmalar da düzenlendi.

Radyo sponsorluğunu Virgin Radio'nun üstlendiği Bahar Şenliği'nin kapıları konuklara saat 12.00'de açıldı. Çeşitli müzik zevklerine hitap eden grup ve sanatçıları dinleme olanağı bulan katılımcılar birçok sosyal aktivitenin yanı sıra, ünlü sanatçı, DJ ve grupların birbirinden farklı ve özgün sahne performanslarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

Diledikleri şarkıcı ve grupları izleme fırsatı yakalayan festival katılımcıları, aynı zamanda ATV Safari Tur, Paintball ve Bungee Jumping ile birlikte farklı karnaval oyunlarıyla buluştu. Katılımcılar gün boyu çeşitli oyunlarla tüm yılın stresini atarken, Türkiye'nin önde gelen sanatçı, grup ve DJ'lerinin sahne aldığı performanslarla eğlenceye adeta doydu.

Geçen yıl 10.000'in üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapan Koç Üniversitesi Bahar Şenliği, bu yıl 7500'e aşkın izleyiciye ev sahipliği yaptı.

Koç Üniversitesi Bahar Şenliği, Türkiye'nin en iyi rock gruplarından olan Gripin'i ağırladı. Sahne şovları ve esprili tavırları ile sempati toplayan Gripin, gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Koç Üniversitesi'nin Bahar Şenliği kutlamalarında sahneye çıkan Hande Yener, sevilen şarkılarıyla festival katılımcılarını coşturdu. Müzik kalitesini sahne enerjisiyle birleştirerek renkli ve özel bir repertuar hazırlayan Yener konserinde öğrenciler gönüllerince eğlendi. Konser eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuar hazırlayan Sezen Aksu ile sürdü. Bahar Şenliği'nde coşku Kenan Doğulu konseriyle zirveye çıktı ve etkinlik bu konserle sona erdi. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Koç Üniversitesi'nde Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement