Koç Üniversitesi'nin Konuğu: Mıchael Tomasello - Son Dakika
Güncel

Koç Üniversitesi'nin Konuğu: Mıchael Tomasello

Koç Üniversitesi\'nin Konuğu: Mıchael Tomasello

Gelişim psikolojisi Koç Üniversitesi'nde tartışılacak!

15.10.2012 16:26

Gelişim Psikolojisi alanında dünyanın önde gelen isimlerinden ve araştırmacılarından Max Planck Evrimsel Antropoloji Enstitüsü (Leipzig, Almanya) ve Wolfgang Köhler Primat Araştırma Merkezi'nde eş-direktör, Gelişimsel ve Karşılaştırmalı Psikoloji Departmanı'nda Müdür olarak görev yapan Michael Tomasello, Koç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün ev sahipliğinde konuşma yapmak üzere İstanbul'a geliyor. Tomasello, 'Dilden Önce İletişim' başlıklı söyleşisinde sosyal biliş; sosyal öğrenme; insanlarda, çocuklarda ve büyük maymunlarda iletişim ve dil konularına da değinecek.

Gelişim Psikolojisi alanında dünyada en etkili birkaç bilim adamı arasında yer alan Michael Tomasello, 30 Ekim 2012 tarihinde Koç Üniversitesi'nde 'Dilden Önce İletişim' başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek. Sosyal biliş; sosyal öğrenme; insanlarda, çocuklarda ve büyük maymunlarda iletişim ve dil konularındaki araştırmalarını ve görüşlerini katılımcılarla paylaşacak.

Koç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün düzenleyeceği, gelişim psikolojisinin dünyadaki en önemli temsilcisi Michael Tomasello'nun İngilizce olarak gerçekleştireceği konuşmalarına dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

Program:

Tarih: 30 Ekim 2012, Salı

Saat: 16.00

Yer: Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç Üniversitesi'nin Konuğu: Mıchael Tomasello - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement