Kocaeli Derince'de 73 Yaşındaki İkizler, Yarım Saat Arayla Öldü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Derince'de 73 Yaşındaki İkizler, Yarım Saat Arayla Öldü

Kocaeli Derince\'de 73 Yaşındaki İkizler, Yarım Saat Arayla Öldü

Derince'de 73 yaşındaki ikizler, yarım saat arayla öldü (2) 3'ER DAKİKA ARAYLA DOĞUP, 3'ER DAKİKA ARAYLA ÖLDÜLER Derince İlçesi'nde 73 yaşındaki Remzi ve Aziz Eryürek adlı ikiz kardeşler bugün ilçedeki Merkez Camii'nde ikinndi vakti kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.

21.02.2015 17:50

Derince'de 73 yaşındaki ikizler, yarım saat arayla öldü (2)

3'ER DAKİKA ARAYLA DOĞUP, 3'ER DAKİKA ARAYLA ÖLDÜLER

Derince İlçesi'nde 73 yaşındaki Remzi ve Aziz Eryürek adlı ikiz kardeşler bugün ilçedeki Merkez Camii'nde ikinndi vakti kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Aziz Eryürek ile 6 çocuk babası olan Remzi Eryürek'in yakınları, onların 3 dakika arayla dünyaya geldiklerini belirtirken, "Aziz Eryürek'in ölüm haberini alır almaz ikizi Remzi kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırıldığında ölmüştü" dediler.

İkizlerin kardeşi Mehmet Eryürek ise, ikiz ağabeylerinin 3'er dakika arayla dünyaya geldiklerini belirterek "Ağabeyim Aziz'in 13 ay kadar önce mide kanseri olduğu anlaşıldı. Tedavi görüyordu. Diğerinin hiç bir şeyi yoktu. Onun da aniden kalbi durdu. Hastaneye götürüldü ama ölmüştü. Her ikisinin ölümü de 3'e dakika arayla oldu. Dünyaya nasıl geldilerse yine o şekilde son nefeslerini verdiler" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Derince'de 73 Yaşındaki İkizler, Yarım Saat Arayla Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement