Kocaeli Hannibal'ın Hazinesini Arayan Define Avcıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Hannibal'ın Hazinesini Arayan Define Avcıları Yakalandı

Hannibal'ın hazinesini arayan define avcıları yakalandıKOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde ormanlık alanda Kartacalı komutan Hannibal Barca'nın 60 ton altın bulunduğu iddia edilen hazinesini arayan 9 kişi jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

13.10.2017 16:58

Hannibal'ın hazinesini arayan define avcıları yakalandı

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde ormanlık alanda Kartacalı komutan Hannibal Barca'nın 60 ton altın bulunduğu iddia edilen hazinesini arayan 9 kişi jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

Gebze Jandarma İlçe Komutanlığı'na bağlı özel bir ekip uyuşturucu taşıdığı belirlenen bir kişiyi takibe aldı. Gebze'nin Tavşanlı Mahallesi Ballıkayalar mevkiinde ormanlık alanda araç durduruldu. Araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Jandarma ormanlık alanda arama yaparken bir araç içerisinde 2 kişiyi gördü. Jandarma 2 kişiye ormanda neden bulunduğu sorarken, çelişkili ifadeler vermeleri üzerine çevrede arama yaptı. 5 kişi daha ormanlık alanda yakalandı. Ormana köpekler getirilerek arama yapılırken, drone ile de havadan kontrol yapıldı. Ormanlık alanda açılan bir kuyu tespit edildi. Kuyunun çevresinde de arama yapan jandarma ekipleri 2 kişiyi daha yakaladı. Define avcılarının kazıda kullandıkları araç gereçlere el konuldu. Yaklaşık 8 metre derinliğindeki kuyu iş makinesi ile toprak doldurularak kapatıldı. 9 kişinin ifadesi alınırken, ünlü Kartacalı komutan Hannibal Barca'nın mezarını aradıkları ve mezarın içerisinde bulunduğu iddia edilen 60 tona yakın hazine için 8 metre derinliğinde kuyu kazdıklarını, 2 metre daha kazı yapmayı planladıklarını söyledi. 9 kişi Gebze İlçe Komutanlığı'ndaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Hannibal\'ın Hazinesini Arayan Define Avcıları Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Hannibal'ın Hazinesini Arayan Define Avcıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement