Kocaeli Kazanın Şokunu Yaşayan Küçük Kızları 112 Acil Görevlileri Sakinleştirdi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kazanın Şokunu Yaşayan Küçük Kızları 112 Acil Görevlileri Sakinleştirdi

Kocaeli Kazanın Şokunu Yaşayan Küçük Kızları 112 Acil Görevlileri Sakinleştirdi

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde bir aracın sıkıştırması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlerin altına girdi.

17.08.2016 19:09

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde bir aracın sıkıştırması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlerin altına girdi. Kazada 1 kişi yaralanırken, kazanın şokunu yaşayarak ağlayan 2 küçük kızı 112 Acil görevlileri kucaklarına alarak sakinleştirdi.

Kaza öğle saatlerinde, D-100 Karayolu Yeni Yalı mevkiinde meydana geldi. Körfez istikametine gitmekte olan Bayram Kuşioğlu yönetimindeki 41 AP 115 plakalı otomobil iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol ortasında bulunan bariyerlere çarptı. Otomobil bariyerlerin altına girerken, hava yastığının açılmasıyla sürücü Bayram Kuşioğlu kazadan yaralanmadan kurtuldu. Mustafa Kızıl kafasını çarpması sonucu yaralanırken, arka koltukta bulunan yeğenleri ise Zümra ve Zülal Kızıl yaralanmadan kurtuldu. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi başından yaralanan ve boynu incinen Mustafa Kızıl'a müdahalede bulundu. Bu sırada, kazanın şokunu yaşayan küçük kızlar gözyaşlarına boğuldu. 112 Acil görevlileri küçük kızları kucaklarına alarak sakinleştirmeye çalışırken, mendille gözyaşlarını sildi. Mustafa Kızıl yapılan ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük kızlar da kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

Bayram Kuşioğlu kazanın şokunu yaşarken, polislere bir aracın sıkıştırdığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Kazanın Şokunu Yaşayan Küçük Kızları 112 Acil Görevlileri Sakinleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement