Kocaeli ve İstanbul'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli ve İstanbul'da Fuhuş Operasyonu

Kocaeli ve İstanbul\'da Fuhuş Operasyonu

Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları veya fuhşa yer temin ettikleri iddia edilen 12'si kadın 17 kişi gözaltına alındı.

19.02.2013 16:18

Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları veya fuhşa yer temin ettikleri iddia edilen 12'si kadın 17 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Gölcük, Kartepe, Başiskele ve Karamürsel ilçelerindeki bazı adreslerde fuhuş yapıldığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar kapsamında 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul ve Kocaeli'deki 4 ilçede belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, "fuhşa sürüklendikleri" belirtilen yaklaşık yabancı uyruklu 12 kadın ile fuhşa yer temin ettikleri tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Söz konusu adreslerde arama yapan polis, bir miktar esrar, cinsel gücü arttırıcı ilaçlar ile kadınların birlikte olduğu kişilerin isimlerinin yazılı olduğu bir ajanda ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden kadınların 4'ü ifadelerinin alınmasının ardından emniyetten serbest bırakılırken, yabancı uyruklu 8 kadın, sınır dışı edilmek üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Şüphelilerden 5'inin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli ve İstanbul'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement