Kocamaz Erdemli'de Esnaf Gezisi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kocamaz Erdemli'de Esnaf Gezisi Yaptı

Kocamaz Erdemli\'de Esnaf Gezisi Yaptı

Burhanettin Kocamaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında Erdemli'de esnafları dolaştı.

15.01.2014 10:53  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında Erdemli'de esnafları dolaştı. Her yerde olduğu gibi Erdemliler de Başkan Kocamaz'a yoğun ilgi gösterdiler.

Erdemli Merkez Mahallesi, Hastane caddesi ve Yaş Sebze ve Meyve Halinde esnafları ziyaret eden Başkan Kocamaz'a Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Limonlu Belediye Başkanı Mehmet Topkara, İlçe Başkanı Bekir Özsu, İl genel Meclisi Üyesi Serdar Arslan ve partililer eşlik etti.

Bir yılı aşkın zamandır yerel seçim çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Kocamaz, vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı seçimin sonucu şimdiden belli olduğunu belirtti.

Başkan Kocamaz, "Önümüzdeki 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili Mersin'in her tarafını adım adım dolaşıyoruz. 14 aydır yollardayız. Bu gün de Erdemli'de esnaf gezisi yapıyoruz. Akşamda vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların dertlerini dinleyeceğiz. Hedefimiz 30 Mart'ta bütün ilçeleriyle beraber Mersin Büyükşehir'i Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına kazandırmak. Vatandaştan aldığımız elektrik gördüğümüz heyecan bu işin artık gerçekleşeceğini gösteriyor. Mersin'de değişim heyecanı herkesi sarmış durumda. Biz de vatandaşımızın bu teveccühüne layık olabilmek için gayretlerimizi son güne kadar sürdüreceğiz. Takdir Cenab-ı Allah'tan destek vatandaştan olacak diyorum. Bu önümüzdeki yerel seçim Mersinimize, Erdemlimize, ilçelerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Erdemli'de esnaf gezen Başkan Kocamaz'a Erdemliler çiçek verirken, "Başkan Kocamaz seni kimse yıkamaz" sloganını dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocamaz Erdemli'de Esnaf Gezisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement