Kocasinan Belediyesi Tarım Projesiyle 42 Bin Sebze Fidesi Dikti - Son Dakika
Güncel

Kocasinan Belediyesi Tarım Projesiyle 42 Bin Sebze Fidesi Dikti

Kocasinan Belediyesi Tarım Projesiyle 42 Bin Sebze Fidesi Dikti

Kocasinan Belediyesi tarafından geçen yıl hayata geçirilen tarım projesi kapsamında şehrin merkezinde 10'dan fazla sebze fidesi çeşidi toprakla buluşturuldu. Proje sayesinde 12 kadın üreticiyle tarımsal üretim devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan yatırımların yanı sıra yeni projelerle Kocasinan için farkındalık oluşturacaklarını belirtti.

20.05.2024 16:33

Kocasinan Belediyesince geçen yıl hayata geçirilen tarım projesi kapsamında 42 bin sebze fidesi dikildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehrin merkezinde hayata geçirilen tarım projesi kapsamında 10'dan fazla sebze fidesi çeşidi toprakla buluşturuldu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, proje kapsamında 12 kadın üreticiyle şehrin merkezinde tarımsal üretime devam ettiklerini belirtti.

Toplam 42 bin fideyi toprakla buluşturduklarını anlatan Çolakbayrakdar, şunları aktardı:

"Şehrin merkezinde kent tarımının yapıldığı sayılı şehirlerden bir tanesiyiz. Kadınların merkezde tarımsal üretim yapmış olduğu kooperatifle bir ilk olduk. Bu noktada kadın kooperatifimiz için yapmış olduğumuz bu proje örnek teşkil ediyor. Özellikle hem şehrimizde hem ülkemizde farklı ufuklar açacak. Şimdiye kadar yaptığımız yatırımların yanı sıra bundan sonra da yeni projelerimizle Kocasinan'ımız için farkındalık oluşturacak projeleri hayata geçireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocasinan Belediyesi Tarım Projesiyle 42 Bin Sebze Fidesi Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement