Konya Arı Sokması Alerjisi Elektromanyetik Dalgalarla Tedavi Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Konya Arı Sokması Alerjisi Elektromanyetik Dalgalarla Tedavi Ediliyor

Konya Arı Sokması Alerjisi Elektromanyetik Dalgalarla Tedavi Ediliyor

İnsan vücudunun farklı elektromanyetik frekanslar yaydığını belirten Dr.

21.07.2013 12:13

İnsan vücudunun farklı elektromanyetik frekanslar yaydığını belirten Dr. Kemal Kuruoğlu, hücrelerin, dokuların, organların her birinin kendine özgü frekansı bulunduğuna kaydetti. Hasta ve sağlıklı insanın da frekans yapılarının birbirinden farklı olduğunu ifade eden Kuruoğlu, alerjenlerin, virüslerin ve bakterilerin insan vücudunun frekansını bozduğunu, uyguladıkları biorezonans terapi yönteminde kullandıkları cihaz ile bozulan frekansları düzelttiklerini belirtti.

ELEKTROMANYETİK DALGALAR

Bu tedavi yöntemiyle ölümlere neden olan arı sokmalarına karşı alerjisi olanları tedavi ettiklerini belirten Kuruoğlu, şunları söyledi

Arı sokmalarında öldüren arının zehri değil, vücudun gösterdiği alerjik durumdur. Biz de biorezonans olarak adlandırılan terapi yöntemi ile elektromanyetik dalgalar aracılığıyla arı sokması sonucu otaya çıkan alerjiyi ortadan kaldırıyoruz. Öncelikle arı zehrinin frekansını cihaza yerleştiriyoruz. Cihaz zehrin frekansını okuyor. Modüle edip, elde tutulan veya başa yerleştirilen elektrotlar aracılığıyla elektromanyetik dalgalar şeklinde vücuda gönderiyor. Belirli aralıklarla bu işlem gerçekleştirildiğinde vücut bu frekansa alışıyor. Bağışıklık sistemi güçleniyor ve dolayısıyla arı zehrine karşı tepki vermiyor. Hiçbir ilaç ve kimyasal etkileşim kullanılmadan gerçekleştirilen ve 3 ila 5 seans süren frekanslı tedavi yöntemi ile hastanın arı sokmasına karşı alerjisi tamamen tedavi ediliyor. Tedavi sonrası olası bir arı sokmasında ise kişinin alerjisi tedavi edildiği için tekrarlanmadığını kaydeden Kuruoğlu, Bugüne kadar onlarca arı alerjisi tedavisi gerçekleştirdik. Tedavi ettiğimiz hastaların bir kısmı arı sokmasıyla yeniden karşı karşıya geldiler ve beni arayarak herhangi bir sorun yaşamadıklarını illettiler. Hatta daha önce arı soktuğunda hastaneye güçlükle yetiştirilen bir hastamızı ise 2-3 kez arı sokmasına rağmen hiç bir şey olmadı.diye konuştu.

Kuruoğlu uyguladıkları yöntemin alerjik reaksiyonların yanı sıra çölyak hastalığı, sinir sistemi hastalıkları, romatizmal hastalıklar, psikolojik rahatsızlıklar ve şeker hastalıklarında destek tedavi olarak kullanıldığını da sözlerine ekledi.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Arı Sokması Alerjisi Elektromanyetik Dalgalarla Tedavi Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement