Otomobil, hafif ticari araca çarptı: Baba ve oğlu öldü, 4 yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Otomobil, hafif ticari araca çarptı: Baba ve oğlu öldü, 4 yaralı

19.03.2026 16:20  Güncelleme: 17:59

Konya'da kontrolden çıkıp karşı şeride geçen otomobilin çarptığı hafif ticari aracın sürücüsü Sami Kutlu ve oğlu Yusuf Kutlu yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Konya'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

OTOMOBİL İLE HAFİF TİCARİ ARAÇ ÇARPIŞTI

Kaza, saat 13.30 sıralarında, Konya-Afyonkarahisar kara yolu Bağrıkurt mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre; 42 DLT 94 plakalı otomobil, sürücüsü Sergen Dikmen'in (36) kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek, Sami Kutlu'nun kullandığı 42 AJS 081 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Otomobil, hafif ticari araca çarptı: Baba ve oğlu öldü, 4 yaralı

BABA İLE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Sürücülerden Sami Kutlu ve oğlu Yusuf Kutlu, olay yerinde hayatını kaybetti, diğer sürücü Sergen Dikmen ve yanındaki 3 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla 4 yaralı, Konya'daki hastanelere sevk edildi. Baba ve oğlunun cansız bedenleri, otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kazaya ilişkin incelemeler sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil, hafif ticari araca çarptı: Baba ve oğlu öldü, 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement