Konya'da bir barda garsonluk yaptığını öne süren 26 yaşındaki S.E., sevgilisinin evlenme vaadiyle kendisini kandırdığı iddia ederek, 11 katlı inşaatın çatı katına çıkarak intihara kalkıştı. Elleriyle tutunarak vücudunu aşağı sarkıtan S.E., sevgilisi ve polis tarafından ikna edilip, kollarından tutularak yukarı çekildi.
Olay, bugün saat 13.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi'nde 11 katlı bir inşaatta meydana geldi. İnşaatın çatı katında bir kadının intihara kalkıştığını gören inşaatın güvenlik görevlileri, polise, itfaiye ve sağlık görevlilerine haber verdi. Bir barda garson olarak çalıştığını öne süren S.E., kendisini ikna etmek isteyen polise, barda tanıştığı Y. T.?nin kendisini evlenme vaadiyle kandırıp, bardaki işinden çıkardığı 2 hafta birlikte yaşadıktan sonra da terk ettiğini iddia etti. S.E., kendisini terk eden sevgilisinin gelmesini istedi. Bunun üzerine polis Y.E.'ye ulaştı. Olay yerine gelen Y.E. de polisle birlikte atlamak isteyen S.E.'ni ikna etmeye çalıştı. Bu sıra genç kız elleriyle çatıdan tutunup vücudunu aşağı sarkıttı. Polis ve Y.T.'nin iknası üzerine genç kadın, kollarından tutularak yukarı çekildi. Binadan indirilip, ambulansa götürülen S.E., "Y.T., 'seni seviyorum, evleneceğim' diye beni alemden çıkardı. Kullandı, 2 hafta sonra bıraktı. Gururumla oynadı. Bana yalan söyledi."dedi.
Güçlükle ikna edilen S.E., ambulansla Numune Hastanesi'ne götürüldü.
Son Dakika › Güncel › Konya Genç Kız, Evlenme Vaadiyle Kandırıldığını İddia Edip, 11'inci Katta İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?