Körfez Çamlıtepe’de AK Parti Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Körfez Çamlıtepe’de AK Parti Coşkusu

Körfez Çamlıtepe’de AK Parti Coşkusu

AK Parti Körfez'de binlerce kişinin katıldığı seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

31.05.2011 13:48

AK Parti Körfez İlçe teşkilatı, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler için ilçedeki seçim bürolarını tek tek düzenlediği açılışlarla hizmete sokuyor. Seçim bürolarının açılışını, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştiren AK Partililer, adeta şov yapıyor. Önceki akşam, Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen ve katılımın çok yüksek olduğu seçim bürosu açılışında partililer adeta coştu. Özellikle gençlerin ellerinde meşalelerle ayrı bir renk kattığı açılışta DP'li bazı mahalle sakinlerinden AK Parti'ye geçişleri nedeniyle de bir tören düzenlendi.

YOĞUN KATILIM

Seçim bürosunun açılışına Milletvekili adayı Zeki Aygün, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez İlçe Kadın kolları Başkanı Melek Çelik, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Yıldırım, İlçe teşkilat üyeleri, Körfez Belediyesi meclis üyeleri, partiye coşkulu bir törenle katılan eski DP Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız ve eski CHP Körfez İlçe Başkanı Atakan Yavuz ile çok sayıda partili katıldı.

KOYUN: ÇAPULCULARIN SÖYLEDİKLERİNE İNANMAYIN

Çamlıtepe seçim bürosu açılışında katılımcılara seslenen AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Çamlıtepe Mahallesi'nin ilçenin en şanslı mahalleleri arasında yer aldığını, mahallenin her zaman en iyi hizmeti aldığını ifade etti. Mahallenin iyi hizmetler almaya devam edeceğini belirten Koyun, "3 - 5 çapulcunun sözüne inanmayın. Devlet Hastanesi'nin Körfez'den gideceği söylentileri tamamen gerçek dışı. Bu söylentilerin aksine Devlet Hastanesi'ne bir ek binanın daha yapılması gündemde" diye konuştu.

"REKOR KIRACAĞIZ"

Koyun, AK Partinin 9 senedir yaptıklarının üstüne yenilerini koyarak yoluna devam ettiğini belirterek Körfez ilçede oy alma konusunda rekor üzerine rekor kırdıklarını söyledi. Koyun, "12 Haziran genel seçimlerinde de partimize verdiğiniz destek ile yine rekor kıracağız. Zaten, şu anda görünen tablo da şimdiden bu rekorun kırılacağının işaretini veriyor" şeklinde konuştu. Çamlıtepe Mahallesi' nde birçok projenin hayata geçirildiğini ifade eden Koyun, önümüzdeki dönem de mahalleye yeni projelerin yapılacağını belirtti. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ın Çamlıtepe'ye olimpik yüzme havuzu yapılacağını söylediğini ifade eden Koyun, mahalleye gençlerin iyi zaman geçirecekleri yerler kazandırılacağını dile getirdi. Koyun, "Daha önce burada prefabrik sağlık merkezine, hastane olmamasına rağmen atamalar yapılıyordu. Ama biz Çamlıtepe'ye güzel bir devlet hastanesi kazandırdık. Hastanenin kalkacağına dair, birkaç çapulcunun söylediği sözlere inanmayın. Aksine, hastaneye 100 yataklı ek bir bina yapılacak" diye konuştu.

PEHLİVAN: ÇAMLITEPE BENİM İÇİN AYRICALIKLI

Seçim bürosu açılışında katılımcılara seslenen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Çamlıtepe Mahallesi'nin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu açıklayarak, mahallede huzur bulduğunu belirtti. Çamlıtepe' ye hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyduğunu dile getiren Pehlivan, "2 dönemdir Körfez Belediye başkanlığı görevindeyim, Körfez ilçedeki her mahalleye eşit muamelede bulunmaya özen gösteriyor ve bunu da yapıyorum. Ancak Çamlıtepe Mahallesi'ne hizmet vermekten ayrı bir haz alıyoruz. Buranın mahalle sakinleri bana daha sıcak, daha yakın geliyor" ifadelerini kullandı. Pehlivan," Mahalleyi ara sokaklar da dahil, her yeri parmakla gösterilir bir düzene soktuk, ilk kapalı pazarımızı buraya yaptık. Mahallenin gelişmesi için devamlı çalıştık, önümüzdeki dönemde bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Olimpik yüzme havuzu projesiyle, mahalleye gençlerin yararlanacağı bir mekân kazandıracaklarını ifade eden Pehlivan, "Hastanemize ek binayı da hükümetimiz yapacak, Çamlıtepe daha da hareketlenecek. 'Durmak yok, yola devam' diyerek, hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

AYGÜN: AK PARTİLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR

Çamlıtepe Mahallesi seçim bürosu açılışına katılan milletvekili adayı Zeki Aygün, Çamlıtepe Mahallesi'ndeki coşkunun AK Parti'nin ayrıcalığını herkese gösterdiğini, vatandaşın tabela partileriyle zaman geçirmediğini söyledi. Aygün, "Vatandaş, ülkenin geleceğinin AK Parti'de olduğunu gördü ve akın akın destek vermeye başladı" dedi. Uzun yıllar AK Parti teşkilatına hizmet verdiğini ve birçok seçim heyecanı yaşadığını dile getiren Aygün, şunları söyledi: "12 Haziran genel seçimleri, bana ayrı bir heyecan veriyor. Çünkü bu seçimlerle beraber hizmet alanımı genişletme imkânı bulacağım. Seçim çalışmaları kapsamında gittiğim her yerde partimize yoğun bir destek var. Özelikle gençler yoğun bir şekilde AK Parti saflarında yer almaya başladı"

"CHP'Yİ ÇETELER YÖNETİYOR"

Çamlıtepe'de gördüğü tablodan çok etkilendiğini ifade eden Aygün, seçim bürosunun açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "12 Haziran genel seçimleri, ülkede demokrasinin var olması ve devam etmesi açısından önemli bir seçim. AK Parti, ülkeyi huzurlu bir şeklide yönetiyor" dedi. Aygün, "CHP'nin nelerle uğraştığını hep birlikte görüyoruz. Tamamen çete ve ergenekoncuların yönettiği bir parti haline geldi. 12 Haziran genel seçimlerinde vatandaşımız, AK Parti'yi tekrar iktidara getirip ülkenin yarınlarını garanti altına alacak ve demokratik yönetime devam edilecektir" diye konuştu.

AÇILIŞ VE İKRAM

AK Parti Körfez İlçe teşkilatının Çamlıtepe Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışında açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılışa katılan coşkulu kalabalık, geç saatlere dek seçim bürosunun önünden ayrılmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Körfez Çamlıtepe’de AK Parti Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement