Korsan Gösteri Genç Kadını Gözünden Etti - Son Dakika
Güncel

Korsan Gösteri Genç Kadını Gözünden Etti

Korsan Gösteri Genç Kadını Gözünden Etti

Adana'da PKK yandaşları tarafından yapılan korsan gösteri sırasında, evine giden bir kadının gözü isabet eden cisim nedeniyle kör oldu.

12.03.2014 15:08  Güncelleme: 15:05

ADANA (İHA) – Adana'da PKK yandaşları tarafından yapılan korsan gösteri sırasında, evine giden bir kadının gözü isabet eden cisim nedeniyle kör oldu.

Geçtiğimiz pazar günü Hürriyet Mahallesi'nde iddiaya göre PKK yandaşları Eminağa Caddesi'ni kapatıp ateş yakarak korsan gösteri yaptı. Olay yerine sevk edilen çevik kuvvet polisi yolu açmak için gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Grup ise polise taş, molotofkokteyli ve el yapımı bombalarla karşılık verdi. Bu sırada Hatice Erkılıç, çocuklarıyla birlikte geldiği Eminağa Caddesi'nde oturan babası Mehmet Gezer'in (61) evinden kendi evine gitmek için sokağa çıktı. Genç kadın, babası ve iki çocuğuyla birlikte kaldırımda yürürken birden bir patlama ile gözünün acıdığını hissetti. Yere oturan genç kadın, gözüne korsan gösteriden dolayı bir cisim isabet ettiğini fark etti. Gözü kanlar içinde kalan genç kadının annesi Şerife Gezer de olayı duyarak hemen yanına gelip, bir otomobili durdurarak kızını hastaneye götürdü. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen kadın, buradaki müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ameliyat edilen genç kadının gözündeki cisim çıkartıldı. Doktor, genç kadının gözünden çıkarılan cismin polisin sıktığı plastik mermi olduğunu ileri sürdü.

Hatice Erkılıç, 30 yaşında bir gözünü kaybettiğini belirterek, "Korsan gösteri yüzünden çok kişi mağdur oluyor. İşte en son mağdur benim. Bu gösteri neden yapılıyor? Niye gösteri yapıyorlar? Ben onları kınıyorum. Poliste onlara müdahale ederken dikkat etsin, gösteriye katılmayan vatandaş var mı yok mu bir baksın" dedi.

Anne Gezer ise, devletin korsan gösteri yapanları aç bırakmadığını söyleyerek, "Bunları kınıyorum. Bunlar niye korsan gösteri yapıyor. Mahallede sürekli gösteri oluyor. Devlet bunları yediriyor içiriyor, bunlar devlete bomba atıyor" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Korsan Gösteri Genç Kadını Gözünden Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement