Kosova Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç?ı Makamında Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Kosova Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç?ı Makamında Kabul Etti

Kosova Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç?ı Makamında Kabul Etti

Dha DIŞ HABER- Kosova Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ı makamında kabul etti Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga, Kosova'da görevine yeni başlayan Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ı makamında kabul etti.

20.08.2015 19:13

Dha DIŞ HABER- Kosova Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ı makamında kabul etti

Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga, Kosova'da görevine yeni başlayan Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ı makamında kabul etti. Büyükeçi Kılıç, Cumhurbaşkanı Yahyaga'ya güven mektubunu takdim etti. Kabul sırasında, Kosova ile Türkiye arasındaki ilişki ve işbirliğini değerlendiren Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga, ilişki ve işbirliğinin karşılıklı menfaatten olan alanlara yayılmasının önemine işaret etti.

Kosova Cumhurbaşkanlığı Ofisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Yahyaga'nın, Kosova'nın devlet olarak kurulmasının tüm süreçlerine Türkiye'nin verdiği desteğin olduğu gibi, Kosova'nın uluslararası meşruiyetinin tanınması süreci ve uluslararası kurum ile örgütlere üyeliği konusunda gösterdiği kararlılığını takdirle karşıladıklarını ifade ettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç?ı Makamında Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement