Kosova Demokratik Türk Partisi, 11 Haziran Erken Seçimi Öncesi Seçmenle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kosova Demokratik Türk Partisi, 11 Haziran Erken Seçimi Öncesi Seçmenle Buluştu

Kosova Demokratik Türk Partisi, 11 Haziran erken seçimi öncesi seçmenle buluştuEnis Tabak Prizren, 16 Mayıs (DHA) - Kosova Demokratik Türk Partisi - (KDTP), 11 Haziran tarihinde düzenlenecek olan erken seçim öncesi seçmenini bilgilendirme toplantısı düzenledi.

16.05.2017 01:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kosova Demokratik Türk Partisi, 11 Haziran erken seçimi öncesi seçmenle buluştu

Enis Tabak Prizren, 16 Mayıs (DHA) - Kosova Demokratik Türk Partisi - (KDTP), 11 Haziran tarihinde düzenlenecek olan erken seçim öncesi seçmenini bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kosova Demokratik Türk Partisi'nin - KDTP Prizren'deki genel merkezinde düzenlenen erken seçim öncesi bilgilendirme ve istişare toplantısında Şube Başkanı Sencar Karamuço, 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan erken seçim süreci ve katılımı hakkında bilgi verdi. Toplantıda, seçimlerde aday olmak isteyenlerin Cuma gününe kadar parti merkezine gelerek aday formunu doldurmaları istendi. Karamuço ayrıca 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan erken seçimde, KDTP adına aday olmak isteyenlerin en geç cuma gününe kadar parti merkezine gelerek adaylık başvuru formlarını doldurmaları gerektiğini söyledi. Yaklaşık 2 saat süren istişare toplantısında parti üyeleri, seçimlerle ilgili merak ettikleri soruları yönlendirme fırsatı buldular.

(Fotoğraflı)

Kosova Demokratik Türk Partisi, 11 Haziran Erken Seçimi Öncesi Seçmenle Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosova Demokratik Türk Partisi, 11 Haziran Erken Seçimi Öncesi Seçmenle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement