"Köylerimiz Ak Parti İktidarıyla Daha Yaşanılabilir Hale Geldi" - Son Dakika
Güncel

"Köylerimiz Ak Parti İktidarıyla Daha Yaşanılabilir Hale Geldi"

"Köylerimiz Ak Parti İktidarıyla Daha Yaşanılabilir Hale Geldi"

Milletvekili Yılmaz Tunç Küçükkızılkum köyü ziyaretinde konuştu.

03.09.2012 14:07

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Yılmaz Tunç, Bartın Merkez ilçeye bağlı Küçükkızılkum Köyünü ziyaret ederek köylülerle sohbet etti. Tunç, köy kıraathanesinde yaptığı sohbette, Köylerimizin AK Parti iktidarıyla daha yaşanılabilir hale geldiğini söyledi.

Milletvekili Tunç beraberinde İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte Bartın Küçükkızılkum köyünü ziyaret etti.

Köy Kıraathanesi önünde köylülerle çay sohbeti gerçekleştiren Milletvekili Tunç, köydes projesinin Bartın'ın köylerini daha yaşanılabilir hale getirdiğini belirterek, Bartın'a KÖYDES projesi için 80 milyon lira harcadıklarını, 1200 km. asfalt 1100 km. stabilize yol yaptıklarını, 320 ünite içme suyu projesi gerçekleştirdiklerini söyledi. 2002 yılında MHP-DSP-ANAP koalisyon iktidarından iktidarı devraldıktan sonra ülke genelinde büyük bir kalkınma hamlesini başlattıklarını belirten Milletvekili Tunç, her alanda gerçekleştirilen icraatlar sayesinde bu gün üç dönemdir iktidarda olduklarını söyledi.

KÖYDES projesinin yıllardır ihmal edilen köylerimizi daha yaşanılabilir hale getirdiğini belirten Milletvekili Tunç, Köydes projesinin uygulanmasında emeği geçen İl Genel Meclisi Üyelerine ve Özel İdare çalışanlarına teşekkür ederek, KÖYDES projesinin devam ettiğini eksikliklerin de süratle tamamlanmaya çalışıldığını söyledi. Küçükkızılkum köyü sakinleri de Milletvekili Tunç'a ziyaretlerinden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Köylerimiz Ak Parti İktidarıyla Daha Yaşanılabilir Hale Geldi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement