Kozan ilçesinde il olma talebi için yürüyüş yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kozan ilçesinde il olma talebi için yürüyüş yapıldı

Kozan ilçesinde il olma talebi için yürüyüş yapıldı

Adana'nın Kozan ilçesinde sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, dernekler, iş adamları ve vatandaşların katıldığı yürüyüş, ilçenin il olma talebini dile getirdi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçenin il olmayı hak ettiğini belirterek, herkesin birlikte çalışarak bu hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi. Etkinlikte Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Kozan Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli de konuşma yaptı.

27.06.2023 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinde "il olma talebi" için yürüyüş yapıldı.

Adnan Menderes Parkı'ndan başlayan, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, dernekler, iş adamları ve vatandaşların katıldığı yürüyüş, 15 Temmuz Şehitleri ve Türk Büyükleri Meydanı'nda tamamlandı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, burada yaptığı konuşmada, ilçenin il olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Kozan'ın il olmayı hak ettiğini aktaran Özgan, "İnşallah hep birlikte bunu başaracağız. Bundan sonra görev meclise düşüyor. Her siyasi parti kendi grubuna inanıyorum ki bunu iletecek. Biz de elimizden geleni yapacağız. Bu topyekun yüreğimizde hissettiğimiz bir konu." diye konuştu.

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Kozan Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli de etkinlikte birer konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kozan ilçesinde il olma talebi için yürüyüş yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement