Kül Olan Lojmanda Sadece Kur'an-ı Kerim Yanmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kül Olan Lojmanda Sadece Kur'an-ı Kerim Yanmadı

Kül Olan Lojmanda Sadece Kur\'an-ı Kerim Yanmadı
18.12.2015 15:19  Güncelleme: 15:33

Ordu'da bir lojmanda çıkan yangın sonrası bina küle dönerken lojmanın içinde bulunan Kur'an-ı Kerim'in yanmaması görenleri hayrete düşürdü.

Ordu'da, yangın nedeniyle küle dönen lojman binasında bulunan Kur'an-ı Kerim'in, yanmaması şaşkınlık yarattı.

KONTAKTAN ÇIKAN YANGIN BİNAYI KÜLE ÇEVİRDİ

Ordu'nun Korgan ilçesinde meydana gelen yangında bir lojman yanarak kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre, yangın ilçeye 3 km uzaklıktaki Dip Mahalle'de bulunan Mahmut Sinegeç'e ait lojmanda meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede büyüdü ve tüm lojmanı etkisi altına aldı.

KUR'ANI-I KERİM'İN YANMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonu yangın söndürülürken, yangın sonrası ortaya çıkan manzara herkesi şaşırttı. Çıkan yangın sonucu lojman kullanılamaz hale gelirken, yangından sonra lojmanda bulunan Kur'an-ı Kerim'in yanmaması dikkat çekti.

"YANMADIĞI GÖRDÜK VE ÇOK ŞAŞIRDIK"

Meydana gelen yangın sonrası olay anını anlatan lojman sahibi Mahmut Sinegeç, "Gece geç saatler de yangın başlamış. Büyük ihtimalle elektrik kontağından çıktığını düşünülüyor. Bizim yattığımız odaya gelene kadar uyandık ve hemen dışarı çıktık. Yangının ardından eve girdiğimiz de her şey yanmıştı. Yanan eşyaların arasında duran Kur'an-ı Kerime baktığımızda yanmadığını gördük ve çok şaşırdık" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kül Olan Lojmanda Sadece Kur'an-ı Kerim Yanmadı - Son Dakika


Advertisement