Kula Belediyesi'nden Ramazan Süprizi - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi'nden Ramazan Süprizi

Kula Belediyesi\'nden Ramazan Süprizi

Kula Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Kulalı sanatseverleri, illüzyon, ortaoyunu ve semazen gösterileri ile buluşturuyor.

19.06.2017 16:10  Güncelleme: 16:11

Eğlenceli dakikaların yaşandığı gösterilerde, Kulalılar keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kula Belediyesi, 7'den 70'e tüm Kulalıların keyifle izlediği gösterilerle eğlendirdi. İllüzyon, semazen, folklor, ortaoyunu ve birbirinden komik yarışmalarla izleyiciler Ramazan eğlencesinin tadına vardı. Çocuklarla birlikte, büyüklerinde ilgi gösterdiği gece boyunca konuklara Osmanlı Macunu ikram edildi. İzleyenleri geçmişe götüren ve bir o kadarda eğlendiren gece sonunda vatandaşlar, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür ederek, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, sosyal aktivitelerin Ramazan Ay'ı içerisinde devam ettiğini belirterek, "Geleneksel Ramazan Ay'ı etkinliklerinin, gelecek kuşaklara aktarılması ve çocuklarımızın bu kültürü bilmeleri için düzenlediğimiz etkinlikler umarım amacına ulaşmıştır. Bu yıl bir ilk yaparak Gökçeören Mahallemizde böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. Bu akşam inşallah Gökçeörenli hemşerilerim ramazan eğlenceleri ile iyi vakit geçirecek" dedi.

Kula Belediyesi Ramazan Eğlencelerinin son gösterimi 19.06.2017 tarihinde Gökçeören Mahallesi'nde iftardan sonra mahalle sakinlerinin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi'nden Ramazan Süprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement