Mahallelerde vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Tosun, altyapı sorunları giderilen mahallelerde kilit parke ve asfalt çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.
Kula Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenilediği mahallelerde üstyapı çalışmalarına başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür yardımcısı Cihan Biçer ile birlikte Ayazören ve Ayvatlar'da devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Tosun, Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü yolların zemin düzeltme işlemleri hakkında bilgi aldı. Mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tosun, sağlıklı altyapıya kavuşan mahallelerin kilit parke taş döşemesi ve asfaltlama çalışmaları ile modern bir üstyapıya sahip olacağını söyledi.
Başkan Tosun, "Vatandaşımızın Yüzünün Gülmesi Bize Güç Veriyor''
Kula'nın tüm mahallelerine hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, her daim vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verdiklerini söyledi. Başkan Tosun, "Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen köylerimize, şehirde ne hizmet varsa götürmeye çalışıyoruz. Mahallerimizde yarım asırlık sıkıntıların çoğunu 3 yıl gibi kısa bir sürede çözdük, çözmeye devam edeceğiz. Ekiplerimiz, altyapı çalışması tamamlanan mahallerimizde sırasıyla zemin düzeltme çalışmalarını yapıyor. Bu mahallelerimizde en kısa sürede kilit parke taş döşemesine başlayacağız" dedi.
Son Dakika › Güncel › Kula'nın Mahalleleri Değişimi Yaşıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.