Kurbağalıdere'de Umutlu Bekleyiş... - Son Dakika
Güncel

Kurbağalıdere'de Umutlu Bekleyiş...

Kurbağalıdere\'de Umutlu Bekleyiş...

İstanbul'da Dün Sağanak Yağış Nedeniyle Taşan Kurbağalıdere'de Kaybolan Belediye İşçisi Mevlüt Macit'in Evinde Umutlu Bekleyiş Sürüyor.

09.06.2010 21:19

İstanbul'da dün sağanak yağış nedeniyle taşan Kurbağalıdere'de kaybolan belediye işçisi Mevlüt Macit'in evinde umutlu bekleyiş sürüyor.

Kızı Burcu Macit,

"Babam gelecek diye bekliyorum"

Vatandaşları köprüden geçmemeleri konusunda uyarırken akıntıya kapılarak Kurbağalıdere'de kaybolan Ataşehir Belediyesi işçisi Mevlüt Macit'i arama çalışmaları devam ediyor. Sabah saat 10.00'da itfaiye ve deniz polisi, derenin Marmara Denizi'ne bağlandığı bölgede ve dere boyunca dalgıçların da yardımı ile arama çalışması başlattı. 3 çocuk babası işçinin cesedine henüz ulaşılamazken Maltepe Fındıklı Mahallesi İpek Sokak 110 Numara'daki evinde umutlu bekleyiş devam ediyor.

"HASTANEDE OLDUĞUNU SÖYLEDİLER"

Temizlik işçisi Mevlüt Macit'in eşi Güllü Macit ile kızları Burcu (17) ve Handegül (14) evde beklerken ailenin tek oğlu Onur Yusuf Macit ve yakınları ise arama çalışmalarını Kurbağalıdere'de izliyor. Kocasının sabah saat 04.20'de evden çıkarak görevine başladığını söyleyen Güllü Macit, "Sel nedeniyle eşimin akıntıya kapıldığını mahalle bakkalından öğrendim. Saat 10.00 gibi kızlarımlar dereye doğru gittik. Gazetecilerin aşağıda beklediğini öğrendim. Direk eşimin çalıştığı yere gittim. Bir haber alırım diye. Bize eşimin bulunduğunu ve hastanede olduğunu söylediler. Hangi hastanede olduğunu araştırdıklarını söylediler. Bizi sürekli olarak oyaladılar. Ama malesef hepsi yalandı. Daha sonra da eşimin hala kayıp olduğunu itiraf ettiler. Metin olmamız gerektiğini söylediler" dedi.

"BABAM GELECEK DİYE BEKLİYORUM"

Kayıp işçinin kızı Burcu Macit ise yapılan işin insanlık olmadığını söyleyerek "Babam böyle bir ölümü hakedecek insan değildi. Bize bir kere of dedittirmedi. Baba olarak hep başımızdaydı" diye konuştu.

Yetkililerin çok sorumsuz olduğunu söyleyen Burcu, "Yüzme bilmeyen bir adam var. O dere sürekli taşıyor. Nasıl orada görevlendiriyorlar. Bu kişi babam değil bir başka vatandaş olabilirdi. Daha kaç aileye ateş düşürecekler. Bizim acımızı kimse anlayamaz. Dünden beri bir şey yemedim. Babam gelecek diye bekliyorum" diye konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurbağalıdere'de Umutlu Bekleyiş... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement