Kurban Bayramı'nda Ojenizi Takın! - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'nda Ojenizi Takın!

Kurban Bayramı\'nda Ojenizi Takın!

imPress Takma Oje ile bayramda şıklığınızı tamamlayın.

17.10.2012 16:45

Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek takma ojeyi kadınların beğenisine sunan "imPress Takma Oje", bayramda da kadınların bakımlı olmasını sağlıyor.

Tarzınızı yansıtacak renk ve desen çeşitleriyle "imPress Takma Oje", bayram şıklığını tamamlamak isteyenleri sezonun en moda trendleriyle buluşturuyor. Cıvıl cıvıl renkleri ve farklı desenleri ile ojedeki klasik renk çeşitliliğini aratmayan "imPress Takma Oje", kolay kullanımı, kuruma ve bekleme derdi olmaması sebebiyle kadınlara pratik çözümler sunuyor. Kurban Bayramı'nda kendini bakımlı ve mutlu hissetmek isteyenler için, modanın bütün renklerini kadınlarla buluşturan "imPress Takma Oje" 7 güne kadar kalıcılığını koruyarak bayram tatilini şık ve zarif ellerle geçirmenizi sağlıyor.

"imPress Takma Oje", dünyaca ünlü Amerikalı The Pussycat Dolls grubunun sıra dışı solisti Nicole Scherzinger'in de tırnaklarını süslüyor.

Kozmetik sektörünün yenilikçi yüzü Beliz Kozmetik tarafından kadınların hizmetine sunulan "imPRESS Takma Oje", 21.90 TL'den başlayan fiyatlarla tüm seçkin eczane ve kişisel bakım marketlerinde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'nda Ojenizi Takın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement