KURBAN Bayramı'nı ülkelerinde yakınları ile geçirmek için Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan çıkış yapan 40 bin Suriyelinin Türkiye'ye dönüşleri devam ediyor.
Bayramı ülkelerinde geçirmek isteyen Suriyeliler, 5 Eylül'de Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan çıkış yaparak Suriye'ye gitti. Bayram ziyaretini tamamlayanların yine Cilvegözü'nden gelişleri devam ediyor. Bayramın ilk 3 günü kapalı olan Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan son gün başlayan dönüşlerde 4 bin Suriyeli'nin Türkiye'ye tekrar giriş yaptığı belirtildi.
Bayramı yakınları ile geçiren Suriyeliler'den Abdurrezzak Muhammed, bu ziyaretten memnun olduğunu söyleyerek, " Kurban Bayramı'nı yakınlarımla geçirdim. Onlarla hasret giderdim. Ziyaretimi tamamlayıp Türkiye'ye geri geldim. Bayramlaşma nedeniyle sağlanan bu imkanlar nedeniyle Türkiye'ye teşekkür ederiz" dedi.
- Reyhanlıhatay
Son Dakika › Güncel › Kurban Bayramı'nı Ülkelerinde Geçiren Suriyeliler Dönüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?