Kurban Pazarının Tonluk Danaları Alıcı Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kurban Pazarının Tonluk Danaları Alıcı Bekliyor

Kurban Pazarının Tonluk Danaları Alıcı Bekliyor

Denizli'de Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarındaki bir tonu bulan kurbanlık danalar alıcı bekliyor.

10.10.2013 16:36  Güncelleme: 16:38

Denizli'de Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı'ndaki bir tonu bulan kurbanlık danalar alıcı bekliyor. Fiyatları 7 ile 9 bin lira arasında değişen danaların sahipleri, vatandaşların kurban almak için son günü beklediğini söyledi.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Eskihisar Mahallesi'ndeki Canlı Hayvan Pazarı'nda hareketli anlar yaşanıyor. Kurbanlık hayvan satıcıları, birçok kişinin kurban almak için son günü beklediğini dile getirdi. Son günü beklemeyenler ise zaman zaman kıyasıya pazarlığa tutuşuyor. Büyükbaş hayvanların bulunduğu alanlarda, ağırlığı bir tonu bulan danalar alıcı bekliyor. Doğu illerinden getirilen bir tonluk danaların fiyatlarının 7 bin TL ve 9 bin TL arasında değiştiği ifade edildi.

Kurbanlık satıcısı Nurettin Peker, fiyatların geçen yılla neredeyse aynı olduğunu dile getirip, "Her yıl hayvanlarımı Denizli'ye getirip satarım. Kurbanlık pazarındaki en ağır danalar bende bulunuyor. Fiyatları 7 ile 9 bin TL arasında değişiyor. Bizim hayvanlarımız besihanede değil, yaylalarda otluyor. Kurbanlıklara talep var ama fiyatlar düşer düşüncesiyle vatandaşlar, bayrama bir gün kala geliyor" dedi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurban Pazarının Tonluk Danaları Alıcı Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement