"Kuş Bakışı Muğla" - Son Dakika
Güncel

"Kuş Bakışı Muğla"

"Kuş Bakışı Muğla"

"Kuş Bakışı Muğla" isimli sergi İstanbul Basın Müzesi'nde Vali Hüseyin Şahin'in katılımıyla açıldı.

13.02.2012 11:46

Muğlalı Fotoğraf Sanatçısı Abdullah Kırbaş'ın helikopterle çektiği Muğla fotoğrafları "Kuş Bakışı Muğla" ismiyle sergiye açıldı. Muğla Valiliğinin destekleriyle düzenlenen serginin açılışı Vali Fatih Şahin, Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ve Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı Serter Karataban'ın katılımıyla gerçekleşti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi'nde 11 Şubat Cumartesi günü açılan sergi eşsiz Muğla manzaralarıyla ziyaretçileri hayran bıraktı. İlk gün 300'ün üzerinde katılımın gerçekleştiği sergide birbirinden önemli isimlerde yer aldı. Birbirinden renkli anların yaşandığı serginin açılışına katılan bazı isimler şu şekilde; Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, Güllük Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Kırçın, Çorum Valisi Nurullah Çakır, Egebir Başkanı Hüseyin Reşit Öz, Ege İl ve İlçelerinin dernek başkanları, Rize Güney Su Vakfı üyeleri, Mardin Vakfı üyeleri, Gezginler Kulübü, Dünyaca ünlü Muğlalı Fotoğraf Sanatçısı Nevzat Çakır (A-FIAP), Doktor Kamil Özer, Oyuncu Gülnihal Demir, Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Kurucu Başkanı Ahmet Çakırağa ve Muğlalı Turizmciler.

Muğla'nın tanıtımı için önemli bir etkinlik olan "Kuş Bakışı Muğla" isimli fotoğraf sergisi 21 Şubat Salı gününe kadar Basın Müzesi'nde devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kuş Bakışı Muğla' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement