Kütahya'da Kayıp Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kütahya'da Kayıp Gencin Cesedi Bulundu

14.05.2016 01:34

Kütahya'da, 13 gün önce evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 24 yaşındaki kişinin cesedi, çayda bulundu.

Kütahya'da, 13 gün önce evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 24 yaşındaki kişinin cesedi, çayda bulundu.

Alınan bilgiye göre, İnköy Mahallesi yakınlarındaki Felent Çayı'nda ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu güvenlik güçleri ile sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım istedi. Felent Çayı'na gelen AFAD ekipleri, cesedi sudan çıkardı.

Yapılan incelemede cesedin Yavuz Aydın'a (24) ait olduğu belirlendi. Aydın'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yakınlarının, 1 Mayıs'ta evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Aydın hakkında kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Kayıp Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika


Advertisement